Andrew Danziger veterán pilóta, aki többek között 2008-as választási kampányán repült Barack Obama elnökkel, egy évekkel korábbi ufo-esetről számolt be a médiának.

Danzinger – aki jelentős repülési tapasztalattal rendelkezik – azt állítja, hogy 1989-ben egy idegen repülőeszközt figyelt meg a Kansas és Iowa közötti repülésekor.

Gépe Kansas City repülőteréről szállt fel és nagyjából 5000 méteres magasságban repültek, amikor először megpillantotta a fehér koronghoz hasonló tárgyat az égbolton. Pilóta társa, akit Bruce-nak hívtak, ugyancsak észlelte a felhőkön át tükröződő jelenséget, őt a Holdra emlékeztette, csaknem 40 percen át látták. Aztán az objektum változtatni kezdte a színét. – meséli a férfi a New York Daily News-nak adott interjújában.

– A fehér korong aztán egy óriási piros labdaformát öltött, s csaknem 30 másodpercen át párhuzamosan repült a gépünkkel – emlékezett vissza a pilóta, hozzátéve, semmilyen ismert eszközhöz nem hasonlított a tárgy, azóta sem látott hasonló jelenséget. Az ufó ezután nyom nélkül eltűnt a felhők között.

Danzinger úgy vélte, nem ő az egyedüli pilóta, akinek hasonló élménye volt. Sőt, szerinte az összes pilóta hisz az idegen űrhajók létezésében.

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend