Több valóság megtapasztalására is képes vagy egyszerre

Egyszerre több valóságot is képes vagy megtapasztalni. Megszoktad, hogy kiválasztasz egyet, és arra irányítod a figyelmedet, majd azt hiszed, hogy az az egyetlen, ami létezik.

Pedig a múlt, a jelen és a jövő számtalan lehetőséget tartalmaz, amelyek mindegyike éppen olyan aktív és működőképes, mint az, amit éppen most tapasztalsz.

Igen kényelmes csupán egyetlen megnyilvánuló tapasztalásra figyelni, csak egy lineáris valóságnak a tudatában lenni. Például nagyon kényelmes kiválasztani egy tv műsort, amit este meg akarsz nézni, ám valójában akár több, különböző adón futó műsort is nézhetnél ugyanabban az időben.

Ez utóbbit többszörös megnyilvánulásként ismerjük, vagyis ilyenkor több, egy időben, szimultán zajló történésnek vagy tudatában.

Ez ugyan első hallásra érdekesen hangzik, ám eleinte nagyon kényelmetlen tud lenni. Sok létidőt töltöttél azzal, hogy egyszerre csak egy valóság megnyilvánulására összpontosítottál, és eközben az elméd arra a meggyőződésre jutott, hogy egyszerre csupán egyetlen lineáris élményt képes feldolgozni.

Pedig valójában igen sok tapasztalást tud egy időben kezelni.

Az elemző elméd azon tűnődik, hogy ez vajon miképpen működhet. Hogyan lehetnek párhuzamos álmaid? Hogyan olvashatsz egy könyvet és tervezhetsz meg egy partit egy időben? Hogyan utazhatsz egy vonaton és sétálhatsz ugyanakkor fényképeket készítve a tengerparton?

Valószínűleg lesznek ezzel kapcsolatban kihívásaid, sőt, akár még azt is hiheted, hogy elveszíted önmagad és az identitástudatodat, ha beleesel a nyúl üregébe.

Ennek az az oka, hogy az önazonosságod az egyetlen, lineáris valóság elképzelésen alapul, holott ennek nem kellene így lennie. Képes vagy többszörös megnyilvánulásokat is megtapasztalni egyszerre!

Kezdj el játszani ezzel, kezdd el elképzelni, és rá fogsz ébredni, hogy a létezésnek ez egy sokkal természetesebb állapota!

spiritualitás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend