Titkos ajtóra bukkant egy férfi szállodai szobájának gardróbjában

Zavarbaejtő dologra bukkant egy férfi szállodai szobájának gardróbjában. – írja a Mirror

Amikor kiveszünk egy szobát, szeretjük azt hinni, hogy ott biztonságban vagyunk és a privát szféránkat is tiszteletben tartják.

A most következő videó megtekintése után azonban valószínűleg számos szálloda- és apartman vendég fogja tüzetesen átvizsgálni szobáit világszerte.

Történt ugyanis, hogy egy férfi egy „plusz” bejáratot/kijáratot fedezett fel hotelszobájának gardróbjában, amiről videót is készített.

Az X (korábban Twitter) közösségi oldalon posztolt felvételen a férfi megmutatja lakhelyét. Láthatunk itt kényelmes franciaágyat, tágas fürdőkádat, a meglepetés viszont csak akkor következik, amikor kinyitja a beépített szekrény ajtaját.

Első ránézésre talán még fel sem tűnik a „turpisság”, azaz a gardrób hátoldalán rejtőző ajtó, amit hősünk szállodai belépőkártyájával sikeresen ki is nyit. Ezután tárul elénk az a nem túl bizalomgerjesztő folyosó, melyen keresztül bárki kényelmesen ki- és bejárhat a szobába.

Az már csak hab a tortán, hogy a törmelékkel borított folyosó falából egy újabb ajtó nyílik egy másik helyiségbe.

„Még az első titkos ajtót sem nyitottam volna ki, inkább szóltam volna az illetékeseknek, hogy adjanak egy másik szobát.” – írta egy felhasználó a videó alá.

És Te mit szólnál egy ilyen „exklúzív” szállodai szobához? Bevállalnád vagy pedig futva menekülnél a helyszínről?

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend