Tiltott városok, okkult birodalmak

1.6KShares

Többen feltételezik, hogy Dél-Amerika őserdőkkel borított hegyei között olyan rejtett völgyek és átjárók találhatók, amelyek átvezetnek egy fantasztikus birodalomba.

De ez a birodalom már nem a mi világunkhoz tartozik, hanem egy más, egy magasabb világmindenséghez, hasonlóan a tibeti buddhizmus titokzatos, okkult királyságához, Sambhalához, amely csak a megvilágosodottak számára válik elérhetővé.

Ezeket a “helyeket” félelmetes, mágikus határ választja el az emberi civilizációtól, s ha egy beavatottnak mégis sikerül a titkos utakra rátalálnia, és átlépnie e határt, soha többé nem térhet vissza az emberi világba.

Sokak szerint ez lehet a magyarázata több nagy létszámú és jól felszerelt expedíció eltűnésének, amelyek egy része éppen a titokzatos őserdei városok felkutatását tűzte ki célul.

Serge Debru, aki két társával együtt tűnt el a Madre de Dios őserdeiben, a hagyomány szerint mágikus úton láthatatlanná tett legendás inka város, El Gran Paititi felkutatása közben, hátrahagyott utolsó magnószalagjára a következőket mondta:

“Tudom, hogy ahová megyek, ott még soha nem járt európai ember. Utazásom titkairól majd csak visszatérésünk után rántom le a leplet.”

Hasonló módon nyilatkozott utolsó útja előtt Fawcett alezredes:

“Ha nem térünk vissza, nem szeretném, ha mentőexpedíciók indulnának a keresésünkre. Ez túlságosan kockázatos. Ha mi az én tapasztalataimmal nem érünk célba, akkor másoknak még kevesebb esélyük van erre. Ez az egyik oka, miért nem mondom meg pontosan, hogy merre megyünk.”

Egy amerikai utazó, John Perkins elbeszélése szerint Amazónia valamelyik sötét, felderítetlen vidékén létezik egy folyó, amelynek folyását követve szakadékokon és barlangokon keresztül csodálatos és fantasztikus völgybe lehet eljutni.

Perkins azt állítja, hogy járt ebben a hihetetlen völgyben, mely olyan, mintha egy másik világhoz tartozna. Óriási, ismeretlen növények; káprázatos, színpompás virágok; famagasságú cserjék és füvek nőnek, s a legendák ősvilágából való állatok élnek itt háborítatlanul.

Elton John regressziós történetei

Elton John regressziós történetei

Elton John először vonakodott regressziónak alávetni magát, mivel azt hitte, hogy a jelen élete az első és az utolsó, de…

A szabad akarat illúziója

A szabad akarat illúziója

Van az embereknek szabad akaratuk? Ha nincs, akkor ki rángatja a zsinórokat? Ki választotta ki a biológiai családodat számodra? Hogyan…

Sorra mondanak fel a gyerekcsőszök a „kísértetlakta” házban

Sorra mondanak fel a gyerekcsőszök a „kísértetlakta” házban

Reménytelen küzdelmet folytat egy skóciai család. A Skót határvidéken élő família képtelen gyerekcsőszt találni. Az au-paireket közvetítő Childcare.co.uk oldalon nemrég…

A gondolatátvitel működése

A gondolatátvitel működése

A gondolatátvitel tudományát szinte mindannyian szeretnénk megismerni, és sokan arról ábrándozunk, milyen izgalmas lenne, ha távollevő családtagjainkkal, barátainkkal technikai eszközök igénybevétele nélkül is érintkezhetnénk.…

A hajmáskéri UFO-eset

A hajmáskéri UFO-eset

Hogy a hajmáskéri esetről szóló első híradás hol jelent meg először, azt ma már lehetetlen kinyomozni, de tény, hogy Keviczky…

Eckhart Tolle – Az ego: az emberiség jelenlegi állapota

Eckhart Tolle – Az ego: az emberiség jelenlegi állapota

A szavak – függetlenül attól, hogy hanggá formálva hallod őket, vagy gondolatokként kimondatlanok maradnak – szinte hipnotikusan megigézhetnek. Könnyen elveszíted…

error:
Share via
Copy link