Sztárok, akik azt állítják, hogy már találkoztak UFO-kkal: Robbie Williamstől John Lennonig

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Sok ember hisz a földönkívüliek létezésében, és egy kis százalékuk már találkozott is az idegenekkel, vagy legalábbis ezt állítja. Magyarországon is van olyan híresség aki nyíltan vállalja, hogy volt élménye földönkívüliekkel, de a világsztárok között is akad bőven ilyen. 

Fran Drescher

A Dadus című sorozat sztárja azt állítja, hogy gyerekként volt dolga az idegenekkel. Ráadásul nemcsak neki, hanem volt férjének is.

„Peter is és én is láttunk ufókat, még mielőtt megismertük volna egymást. Mindketten az autóban voltunk apukánkkal, amikor megláttuk az ufót. Néhány évvel a találkozásunk után jöttünk rá, hogy mindketten ugyanazt tapasztaltuk

– mesélte Fran. Hozzátette, szerinte az idegenek programozták őket úgy, hogy találkozzanak.

Olivia Newton-John

Az ismert színésznőnek is volt földönkívülivel élménye, amiről nyíltan beszélt. Olivia még fiatal volt, amikor látott egy ufót, mindössze 15 éves volt, de pontosan tudta, hogy mi is lehet az a tárgy.

„Akkor láttam, amikor még nagyon fiatal voltam. Egy azonosítatlan tárgy volt, és csodálatos sebességgel repült”

– mesélte a színésznő, aki úgy gondolja, sokan hisznek az idegenek létezésében.

Angliában a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a földönkívüliek léteznek” – mondta Olivia.

Robbie Williams

Az énekesnek is volt szerencséje már találkozni a földönkívüliekkel, illetve csak látta a repülőjüket, ami az énekes elmondása szerint hatalmas volt, és csak lebegett. Annyira megérintette ez a találkozás, hogy még azon is viccelődött, hogy felhagy a zenéléssel, és az ufók után fog kutatni.

„Komolyan mondom, hogy felhagyok az énekesi karrieremmel és teljes munkaidőben az ufók után fogok kutatni” – mondta egyszer Robbie.

Dan Aykroyd

A színész, akit leginkább a Szellemirtókból ismerhetünk, több idegen járművel is találkozott, összesen négyet látott az élete során.

Elmondása szerint nagy légi járművekre lett figyelmes, és hiszi, hogy az idegenek űrhajót látta. Hozzátette, nem érti, hogy ezeket a látogatásokat miért tagadják a hatóságok, mivel szerinte nagyon sokszor jönnek-mennek a Földön az idegenek.

John Lennon

A néhai zenész állítólag a saját lakásában látott idegeneket, akiket hiába akart kitessékelni, nem tudott.

„Ők csináltak valamit, de nem tudom, hogy mit. Megpróbáltam kidobni őket, de amikor tettem egy lépést feléjük, eltoltak. Nem érintettek meg, csak olyan volt, mintha az akaratukkal toltak volna odébb” – mondta John Lennon, aki egy tojás alakú tárgyat is talált lakásában az idegenek látogatása után.

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend