A személyiségtípusok jellemzése a kelta horoszkóp alapján

A kelták az év egyes időszakait egy-egy szent növényük uralma alá sorolták be, ezzel jellemezve a különböző személyiségtípusokat is.

Keresd ki, melyik fa-jegyben születtél, és olvasd el a jellemzést!

január 2-11. fenyő
január 12-24. platán
január 25-február 3. ciprus
február 4-8. nyárfa
február 9-18. eperfa
február 19-27. lucfenyő
február 28-március 10. fűzfa
március 11-20. hársfa
március 21. tölgyfa
március 22-31. mogyoró
április 1-10. berkenye
április 11-20. juhar
április 21-30. diófa
május 1-14. nyárfa
május 15-24. gesztenyefa
május 25-június 3. kőris
június 4-13. gyertyán
június 14-24. nyírfa
június 25-július 4. almafa
július 5-14. fenyő
július 15-25. platán
július 26-augusztus 4. ciprus
augusztus 5-13. nyárfa
augusztus 14-23. eperfa
augusztus 24-szeptember 2. lucfenyő
szeptember 3-12. fűzfa
szeptember 13-22. hársfa
szeptember 23. körtefa
szeptember 24-október 3. mogyoró
október 4-13. berkenye
október 14-23. juhar
október 24-november 2. diófa
november 3-11. nyárfa
november 12-21. gesztenyefa
november 22-december 1. kőris
december 2-11. gyertyán
december 12-21. fügefa
december 22. bükk
december 23. -január 1. almafa

Fenyő

Határozottnak és céltudatosnak tűnsz, de belül félelmek kínoznak. Nehezen nyílsz meg mások előtt, mert tartasz attól, hogy megbántanak, ha kimutatod az érzéseidet! Hűséges típus vagy, a szerelemben és a barátságban egyaránt!

Platán

Nyugalmaddal és jókedveddel mindenkinek erőt adsz. A krízishelyzetekben sem hagy el az optimizmusod, rád aztán igazán lehet támaszkodni! Időnként jó lenne, ha felvállalnád a gyengeségeidet is.

Ciprus

Független embernek tartod magad, mégis nehezen viseled az egyedüllétet. Sebezhetetlennek, csökönyösnek tartanak, aki önmagát sem kíméli. Tanulj meg jobban bízni az emberekben, és nem leszel magányos.

Nyárfa

Nagyvonalú, mégis kedves embernek ismernek, aki nehezen tudja elrejteni félelmeit. Pontosan tudod, hogy mit szeretnél, és legvégül el is éred, amit akartál. Céltudatos, kitartó és egyenes vagy.

Eperfa

Türelmetlen, szeszélyes természet vagy, bájos lényed miatt sokan szeretnek. Nagyvonalúan segítesz másoknak, sok barátod és hódolód van.

Lucfenyő

Erős erkölcsiség szerint élsz és cselekszel, felelősségteljes, fegyelmezett ember vagy. Sokan felnéznek rád, és tisztelnek ezért. Időnként azonban kissé komor lehet a hangulatod, jó lenne, ha kicsit könnyedebben vennéd az életet.

Fűzfa

Érzékenységed miatt törékenynek tűnhetsz, pedig csalhatatlan ösztöneid vezérelnek az utadon, így a nehéz helyzetekből is gyorsan kivágod magad!

Hársfa

Békés, nyugodt ember vagy, de csak addig, amíg szerelmes nem leszel – ilyenkor ugyanis minden „őrültségre” képes vagy. Szenvedélyességed vonzóvá tesz a másik nem tagjai között.

Tölgyfa

Lendületes, energikus, kedves és szeretetreméltó személyiség vagy. Viszont túlságosan makacs vagy, és nehezen felejtesz, hajlamos vagy dédelgetni magadban a sérelmeidet.

Mogyoró

Kreatív, fantáziadús személyiség vagy, érzékenyen reagálsz az ingerekre. Légy óvatos, mert könnyű téged manipulálni!

Berkenye

Álmodozó típus vagy, időnként délibábokat kergetsz. Hajlamos vagy az idegeskedésre és az alaptalan szorongásra. Ugyanakkor melegszívű és empatikus vagy, sokan szeretnek ezért.

Juhar

Népszerű vagy, bármerre is mész, könnyen kommunikálsz akár ismeretlen emberekkel is. Tudsz és szeretsz is élni. A legbonyolultabb helyzetben is megtalálod a legegyszerűbb megoldást.

Diófa

Romantikus, vonzó személyiség vagy, idealizmusod másokat is lelkesít. A nehézségeket kihívásként fogod fel, és soha nem adod fel az álmaidat!

Gesztenyefa

Igazi harcos vagy! Szenvedély, erő, pontos elgondolások – ezek jellemeznek téged. Emiatt sokan felnéznek rád!

Kőris

Hol lehengerlően kedves vagy, hol pedig barátságtalanul visszahúzódsz a csigaházadba – nehéz téged kiismerni, igazán titokzatos vagy!

Gyertyán

Nagyon jó a humorérzéked, ám a kedélyállapotod hullámzó. Könnyen megkedvelnek az emberek, mindig megtalálod a megfelelő szavakat, még kínos szituációkban is tapintatosan viselkedsz.

Nyírfa

Szorgalmas, dolgos és kitartó vagy, ellenálló képességed legyűrhetetlen. Figyelmes és érzékeny ember lévén gyakran megesik veled, hogy sokszor mások helyett is dolgozol.

Almafa

A harmónia mindennél fontosabb számodra. Jó a társaságodban lenni, mert pozitív derű árad belőled.

Körtefa

Spirituálisan nyitott, mély érzésű ember vagy. Türelmesen és szorgalmasan haladsz a céljaid felé és az önmegvalósítás útján.

Fügefa

Szabadságszerető, független személyiség vagy, aki mindig újdonságokra vágyik. Lehengerlő stílusoddal és lényeddel mindig a középpontba kerülsz.

Bükk

Kicsit meggondolatlan és szeszélyes vagy, ez időnként zavaros helyzeteket eredményez az életedben. Ugyanakkor melegszívű kedvességed miatt mindig akad valaki, aki segít neked.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend