Szellemet rögzített egy Fülöp-szigeteki motoros sisakkamerája?

Egy különös eseménynek lehetett szemtanúja szombat hajnalban, Karl Dagus és utasa, akik értetlenül állnak a jelenség előtt.

Dagus utasával a Fülöp-szigeteki Cagayan de Orón áthaladó autópályán motorozott, amikor hirtelen egy alak tűnt fel előttük a semmiből.

A sisakkamerával rögzített felvételen jól látszik, hogy a személy(?) ahelyett, hogy megállt vagy félreugrott volna, egyenesen a motoros előtt próbált átszaladni az úttesten.

Dagus elmondta, hogy motorján nem talált olyan sérüléseket, amik arra utalnának, hogy bárkit is elütött volna, a hatóságok pedig nyomatékosan közölték, nincs tudomásuk az adott útszakaszon és időpontban történt közúti balesetről.

A felvételek alaposabb vizsgálata csak tovább fokozta a rejtélyt, ugyanis kiderült, hogy az előttük átrohanó figura arctalan volt, ami megerősítette Dagust abbéli gyanújában, hogy egy valódi szellemmel találkoztak.

A videó gyorsan elterjedt a Fülöp-szigeteki közösségi oldalakon, ahol a felhasználók igyekeznek megfejteni, hogy mi is történt valójában.

Közülük sokan hajlanak Dagus „szellem elméletére”, a szkeptikusabb hozzászólók viszont elképzelhetőnek tartják, hogy egy valódi személyről van szó, aki megúszva az ütközést, rögtön el is tűnt aztán az éjszakában.

forrás

szellem

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend