Szándékosan süllyesztették el a Titanicot? – Egy érdekes teória

3.6KShares

A kérdés nem az, hogyan süllyedt el a hatalmas luxus hajó, hanem az, hogy KI süllyesztette el? Amióta a tenger fenekén sikerült megtalálni a roncsokat, leginkább csak a tudományos kutatásokkal foglalkoztak. Feledésbe merül azonban néhány régi feltételezés, mely gyökeresen változtathatja meg a szomorú történetet.

Jézus-társaság?

Valaki egyszer azt állította: az elmúlt 200 év legnagyobb tragédiáiban a jezsuiták keze van. Lehet?
A jezsuita rendet 1540-ben alapították, és azóta is rendkívül erős.

Mindig is Európa uralkodó házainak gyóntatói voltak, a pápát és a katolikus egyházat védik mindenhol, mind a mai napig. Céljuk a katolikus hit terjesztése, megőrzése.

Ám van egy sötét oldaluk is: a Jézus-társaság. Évszázadokon át ők intézték a vallásos alapú gyilkosságokat – sötét fickók, sötét köpönyegben, tőrrel a kezükben.

1910-ben hét férfi találkozott a Jekyll szigeten, nem messze Georgia partjaitól, hogy a Federal Reserve Bank (az amerikai nemzeti bank) terveit megbeszéljék. A Rockefeller-pénzbirodalmat Nelson Aldrich és Frank Valderclip képviselte. Henry Davidson, Charles Norton és Benjamin Strong J. P. Morgant, Paul Warberg képviselte a Rothschildokat, Európából. A jezsuiták bankárai mindig is a Rothschildok voltak, és egyben ők voltak a kulcs a katolikus egyház vagyonához.

A Morganok, Rothschildok és Rockefellerék egymás erős ellenfelei voltak pénzügyekben, ám ezen a találkozón mégis szövetséget kötöttek. Megalakították azt a nemzeti bankszövetséget, kartellt, amit „Federal Reserve System.”-nek, Nemzeti tartalékalapnak” neveztek.

A bankárok így szereztek hatalmat a világ fölött. A Rothschildokat, Morganokat és Rockefellereket a jezsuita rend irányítja. Ezek a „mindenhatók” aztán megtesznek minden szükségeset, letörjék Amerika alkotmányos szabadságát, és a pápa uralhasson mindent.

A Titanic építése 1909-ben kezdődött meg, egy belfasti hajóépítő üzemben. Belfast protestáns város, a jezsuiták gyűlölték. Morgan átvette az irányítást a White Star Lines hajótársaság fölött, és a jezsuiták megparancsolták neki, hogy építtesse meg a Titanicot.

Feltételezések szerint a luxusgőzös a kezdetektől fogva halára volt ítélve.

Titanic

Volt néhány ember, akik NEM voltak a „Federal Reserve System” kedvencei. Benjamin Guggenheim, Isa Strauss és John Jacob Astor például kifejezetten ellene voltak az F.R.S. megalapításának. Ők a világ leggazdagabbjai közé tartoztak, ám a jezsuiták terveinek útjában álltak, így ezeket az embereket valahogy rávették, hogy felszálljanak az úszó palotára.

Ez volt a valaha is épített legnagyobb hajó első útja. A reklámhadjárat – hogy elsüllyeszthetetlen -, biztonságba ringatta a lehetséges utasokat. Sok ír, francia és olasz katolikus is utazott a hajón, de a belfasti protestánsokat is arra buzdították, ezzel a hajóval utazzanak az Újvilágba.

Ezek legtöbbje „feláldozható” ember volt.

A fő cél a Guggenheim-Strauss-Astor hármas kiiktatása volt. Olyan módon kellett őket eltüntetni, hogy soha senki még csak ne is feltételezze, hogy gyilkosság áldozatai lettek, soha senki ne tudja a jezsuitákat gyanúsítani.

A Titanic kapitánya Edward Smith volt, jezsuita, és J.P. Morgannak dolgozott. Amikor a hajó kihajózott Dél-Angliából, a fedélzeten tartózkodott Francis Browne. Ő volt a leghatalmasabb jezsuita egész Írországban, és egyben Edward Smith mestere.

Ez az igazi jezsuita módszer: Francis Browne felszáll a hajóra, lefényképezi az eljövendő áldozatokat, még valószínűleg megerősíti a kapitány jezsuita esküjét, és másnap reggel kiszáll… Smith szinte istennek tartotta felettesét. És Browne utasította, mit is kell tennie majd a vizeken. Edward Smith parancsot kapott, hogy süllyessze el a Titanicot, és ő pontosan ezt is tette. A titkos jezsuita tanítások szerint a jó ügy érdekében fel lehet áldozni az ártatlanokat, a cél szentesíti az eszközt.

Smith akkor már 26 éve járta az Észak-Atlanti vizeket, ő volt az egyik legtapasztaltabb. A kapitány mindvégig tudta, hogy hajója a jezsuiták ellenségeinek készült. És egyben azt is, hogy sorsa és feladata az, hogy az első útján elsüllyedjen. Smith azt is pontosan tudta, merre vannak a jéghegyek.

Edward Smith

A titkos parancsnak megfelelően egyenesen arra irányította a hajót, egy holdtalan éjszakán, 22 csomós sebességgel, bele egy 80 négyzetmérföldnyi hatalmas jégmezőbe. Smith kapitány viselkedése az utolsó órákban nem vall erőskezű vezetőre. Mintha csak a lelkiismeretével küzdött volna. Legyen ő a bátor és hős hajóskapitány, vagy a mestere parancsát kövesse, és süllyessze el a hajót?

A feltételezések szerint szándékosan nem volt elegendő életmentő csónak, és nagyon sokban mindössze néhány nő és gyerek ült, amikor a tengerre engedték. Vészjelzésként fehér rakétákat lőttek fel, az arra járó hajókon így azt gondolták, a Titanicon csak tűzijáték van. A vészjelző rakétáknak vörösnek kellett volna lenniük. És ez nem azért volt, mert a túlzottan magabiztos hajózó személyzet azt gondolta, a Titanic elsüllyeszthetetlen.

Ezeket a hibákat előre eltervezték.

Így aztán az elsüllyeszthetetlen hajó április 14-én, pont azon a napon, amikor Abraham Lincolnt is meggyilkolták valamikor, jéghegynek ütközött és így a Federal Reserve összes ellensége megszűnt létezni. 1913 decemberére létre is jött a „Federal Reserve System” az Egyesült Államokban. Nyolc hónappal később a jezsuitáknak már elegendő pénzalapjuk volt ahhoz, hogy belevághassanak az I. Világháborúba.

Tényleg csak véletlen volna ennyi kapcsolatot és összefüggést találni?

forrás: Bars Timi / noiportal.hu

Ez az 5 perces ősi japán kézgyakorlat segít, ha eluralkodik rajtad a szorongás

Ez az 5 perces ősi japán kézgyakorlat segít, ha eluralkodik rajtad a szorongás

Nagyon sok öngyógyító technika létezik, de ez az ősi japán terápia olyan egyszerű, hogy könnyedén elvégezheted még akkor is, ha…

A nem tudatos gondolatátvitel szerepe a kollektív tudat formálásában

A nem tudatos gondolatátvitel szerepe a kollektív tudat formálásában

Minden ember akárhová megy is, maga mögött hagy egy gondolatnyomot vagy csapást. Ha az utcán járunk például, más emberek gondolatainak egész tengerében…

Az indonéz Csirketemplom bármilyen vallás híveit szívesen látja

Az indonéz Csirketemplom bármilyen vallás híveit szívesen látja

Ez egy galamb vagy tyúk? Milyen madár lehet valójában, és mégis milyen célt szolgálhat Jáva szigetének erdejében? Erre hamar megkapjuk…

Mahábhárata – Az istenek fegyverei

Mahábhárata – Az istenek fegyverei

Teljesen érthető, hogy a régi népek isteneiket az égben keresték, és az is, hogy szabadjára eresztették fantáziájukat, hogy ezeket a…

Srí Lanka, a buddhizmus és a csodák szigete

Srí Lanka, a buddhizmus és a csodák szigete

Srí Lanka (Ceylon) nemcsak a keresztények számára fontos hely, hanem a buddhisták is igen gyakran zarándokolnak el erre a csodálatos,…

Illuminátusok – A legbefolyásosabb titkos társaság

Illuminátusok – A legbefolyásosabb titkos társaság

Talán mind közül az illuminátusok a legbefolyásosabb titkos társaság, amely uralja a világ rendjét, s melynek célja először az Egyesült…

error:
Share via
Copy link