Suzanne Somers özvegye: „A feleségem jeleket küldött nekem a túlvilágról”

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Parapszichológia

A népszerű hollywoodi színésznő özvegye úgy véli, felesége jeleket küldött odaátról.

Suzanne Somers amerikai színésznő tavaly októberben hunyt el a rákkal folytatott hosszas küzdelme után. Neve sokaknak az Egyről a kettőre című tévésorozatból lehet ismerős, ahol Carol Foster karakterét alakította.

A Somers-szel közel 50 évig házasságban élő Alan Hamel szerint felesége valójában nem ment el, s azt állítja az asszony meglátogatta őt a túlvilágról.

Suzanne Somers és Alan Hamel közel ötven évig éltek boldog házasságban

Az özvegy azután jutott erre a megállapításra, hogy különösebbnél különösebb dolgok történtek otthonukban.

Hamel a Page Six weboldalnak adott interjúban osztotta meg csodálatos élményét, amelyben felidézett három olyan jelentőségteljes pillanatot, melyek mind ugyanazon a napon történtek.

Az első jel az volt, amikor egy kolibri berepült a házba, és addig csapkodott szárnyaival, míg végül egy olyan fali képre szállt le, amely Hamelt és feleségét ábrázolta.

„Mintha csak azt közölte volna velem: Itt vagyok, itt vagyok” – mondta Hamel, akinek sikerült fotót is készítenie erről a szívszorító pillanatról.

Az apró madár az őket ábrázoló képre szállt le

Az özvegy szerint ezen kívül is voltak szokatlan történések, például amikor a kandalló „magától életre kelt” vagy amikor hirtelen „Suzanne kedvenc zenéje szólalt meg”.

Hamelre érthető módon igen nagy hatással voltak ezek az események:

„Most már hiszek a túlvilági életben. Meg vagyok győződve róla. Azt hiszem, van valami, amit még nem értünk. Van ott valahol egy másik világ is…miután elhagyjuk a testünket. A lelkünk energia és a halál után mennie kell valahová.”

szellem túlvilág

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend