Shanley Hotel, az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szállodája

Te megszállnál egy olyan hotelben, ahol az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget a testi épségedért?

A New York állam Ulster megyéjében található Shanley Hotel évtizedek óta a horrorrajongók egyik kedvenc szállása.

Az 1895-ben épült Shanley Hotel az Egyesült Államok egyik leginkább kísértet járta szállodája, ahol az évtizedek során számos megmagyarázhatatlan esemény történt.

shanley-hotel02
Shanley Hotel, az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szállodája – Forrás: Imgur

A paranormális jelenségek mögött valódi tragédiák húzódnak meg. Az egyik legkorábbi, a hotelhez köthető haláleset az 1900-as évek elején történt, mikor a helyi borbély négyéves kislánya beleesett a hotel kertjében álló kútba, és meghalt. Az ezt követő évtizedekben több állítólagos gyilkosság és eltűnés is kapcsolódott a Shanley Hotelhez.

shanley-hotel03
A paranormális jelenségek mögött valódi tragédiák húzódnak meg
Forrás: shanleyhotel.com

Érdekesség, hogy az 1820-ban bevezetett szesztilalom időszakában a hotel kicsit arculatot váltott, és illegális italozóként és bordélyként üzemelt.

A szálloda vendégei a mai napig különös, megmagyarázhatatlan zajokat hallanak az üres szobákból, volt, aki arról számolt be, hogy olyan érzése van, mintha valaki figyelné, mások pedig arról panaszkodtak, hogy a hotelszobában gyakran fuldoklásszerű tüneteik voltak, úgy érezték, mintha nem kapnának levegőt.

shanley-hotel04
A szálloda vendégei a mai napig különös, megmagyarázhatatlan zajokat hallanak az üres szobákból
Forrás: shanleyhotel.com

A szálloda komolyan veszi a saját kísérteteit, minden megszálló vendégnek alá kell írnia egy nyilatkozatot, amelyben kijelentik, hogy a saját felelősségükre vesznek ki szobát és szállnak meg az épületben.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error: