Richard Webster – Miért érdemes feltárni az előző életeinket?

Gyakran felteszik nekem azt a kérdést, hogy miért akarják megismerni az emberek az előző inkarnációikat.

Általában azt szoktam válaszolni, hogy a regresszió során olyan értékes nyomokra bukkanhatunk, amelyek magyarázattal szolgálnak a páciens jelen életbeli viselkedésére és tetteire.

A regressziós hipnózis gyakran azt is felderítheti, hogy mi a páciens jelen életének a célja, feltárhatja a nehézségei és problémái mögött húzódó okokat, és megmutatja, hogy milyen karmikus adósságai vannak.

Miután az ember megtudja, hogy miért viselkedik vagy reagál egy bizonyos módon, akkor képessé válik arra, hogy jobban irányítsa az életét.

A regressziós terápia nagyon hatékony gyógyító módszer is, mert a tünetek puszta enyhítése helyett inkább a probléma hátterében meghúzódó okokkal foglalkozik.

richard-webster
Richard Webster

Az előző életek emlékei bevésődtek a testünket alkotó több mint tíz billió sejtnek a DNS molekuláiba. A regressziós módszer során előfordulhat, hogy olyan betegségeket gyógyítunk meg, amelyek már az előző életeinkben is léteztek.

A bűntudat rengeteg ember életében játszik óriási szerepet. Az elfojtott félelem, harag és fájdalom gyakran ébresztenek bűntudatot az emberekben. A regressziós terápia segíthet megszabadulni az előző inkarnációkban felhalmozott bűntudattól.

Sokan akkor választják a regressziós terápiát, amikor válságban van az életük. Amikor úgy tűnik, hogy semmi sem megy jól, akkor gyakran az előző életekben próbálják megtalálni erre az okokat. Függetlenül attól, hogy mi kerül feltárásra, ezek a regressziók mindig nagyon hasznosnak bizonyulnak.

Egy hölgy röviddel azután jött el hozzám, hogy a partnere elhagyta. – Mindig is féltékeny voltam – mondta – de nem értem miért. Őrület, hogy végül mindig elveszítem azokat az embereket, akiket a legjobban szeretek.

Regresszió során egy XIX. századi jamaicai életébe tért vissza, ahol egy gazdag ültetvénytulajdonos elkényeztetett lánya volt, és mindig megkapta, amit akart. Beleszeretett egy férfiba, aki sajnos egy másik nőbe volt szerelmes. Rengeteg módon próbálta elhódítani a férfit, de ő továbbra is a másik nőt szerette. Féltékenységi rohamában lefizetett valakit, hogy mérgezze meg a riválisát. amikor a férfi megtudta, hogy meghalt a szerelme, felakasztotta magát.

Páciensem a regresszió után további konzultációra járt egy pszichológushoz. Bár a partnere nem jött vissza hozzá, de sokkal kiegyensúlyozottabb lett az élete, és a féltékenység is csak ritkán tör rá.

Valószínűleg a legfontosabb dolog, amit a regresszió által elérhetünk az, hogy megbocsátunk magunknak és másoknak is. Megbocsáthatunk azoknak, akik fájdalmat okoztak előző életeinkben, és magunkat is feloldozhatjuk a saját tetteink miatti bűntudat alól. Ez saját magunk és mások feltétel nélküli elfogadásához vezethet. Ha ezt a szintet elérjük, lelki fejlődésünk örömteljes lesz.

sunshine

A nagyobb lelki béke szintén a regresszió előnyei közé tartozik. Sokan félnek a haláltól, az a félelem azonban megszűnik, ha tudatosítják, hogy a halállal nem ér minden véget.

A előző életek megismerésének egy másik előnye, hogy olyan adottságokat fedezhetünk fel magunkban, amelyekről korábban nem tudtunk. Az a tehetség, amelyeket az előző inkarnációkban hasznosítottunk, nem tűnik el nyomtalanul, hanem a jelen életünknek is a részét képezi, és ha tudatosítjuk ezeket, akkor tovább is fejleszthetjük.

A regressziót választók közül a legtöbben arra kíváncsiak, hogy vajon a valódi dolgukat végzik-e ebben az életükben. Nagyon sokan elégedetlenek az életükkel, és szeretnének rájönni, hogy mi az életfeladatuk. ebben az esetben sokat segíthet a regresszió, mert ha mást nem is, legalább azt bebizonyítja, hogy a lehetőségeink korlátlanok.

A legtöbb páciensem hitt a reinkarnációban, de egyeseknek még azután is maradtak kétségeik, hogy megtapasztalták a regressziós módszert. Függetlenül a témához való viszonyulásuktól, nekik is nagy segítségükre volt, hogy feltárult előttük néhány előző életük.

reinkarnáció

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend