Rejtély az argentin elnökválasztáson: Egy idős nő bement a szavazófülkébe, de ki már nem jött

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Rejtélyek

A múlt héten zajlottak az argentin elnökválasztás „selejtezőjének” tekinthető előválasztások, azonban egy Rawson-i választókerületben nem az eredmények szolgáltatták a beszédtémát, sokkal inkább egy rejtélyes eset. – írja a sanjuan.losandes.com

A különös incidensre a Escuela 14 de Febrero Iskolában megnyitott szavazóhelyiségben került sor.

Eleinte minden a megszokott menetrend szerint zajlott, majd hamarosan megjelent egy idős nő, aki a 698-as asztalnál leadta a személyi igazolványát, ezt követően pedig elindult az egyik szavazófülkébe, hogy leadja voksát.

Már egy perc is eltelt, de az asszony még mindig nem jött ki a helyiségből, időközben pedig más szavazók is érkeztek, s kisebb sor kezdett kialakulni a fülke előtt.

A várakozók egyre türelmetlenebbek lettek, majd megkérték a helyszínen lévő biztonságiakat, hogy nézzék már meg, mit csinál az asszony ennyi ideig odabent.

Ők így is tettek, azonban legnagyobb megdöbbenésükre,

a nőnek hűlt helye volt!

De ezzel még nem volt vége, ugyanis a 698-as asztalnál dolgozó személyek az ősz hajú asszony személyi igazolványát sem találták, annak is nyoma veszett.

A szavazókat és az asztalnál dolgozókat is megkérdezték az esetről

Bár a jelenetnek több szemtanúja volt – köztük katonák is -, senki sem látta, hogy a nő elhagyta volna a szavazófülkét, vagy összeszedte volna az asztalon lévő iratait.

Az emberek elkezdtek találgatni, és racionális magyarázat híján többen úgy vélik, a nő egy szellem lehetett. Még a szavazókör vezetője is úgy fogalmazott, hogy vagy „mágiáról lehet szó”, vagy pedig „boszorkány volt az öregasszony”.

A kétkedőknek azt üzente, hogy „gondoljanak, amit akarnak”, majd hozzátette, nemcsak a szavazók, de a helyszínen lévő katonák is bizonyíthatják az ott történteket.

Argentína eltűnés

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend