Pszi sebészet: gyógyítás vagy varázslat?

Ha komoly a baj, az orvos gyakran műtétet javasol. Ám ez maradandó hegekkel és fájdalommal jár, amitől mindenki tart. Ugyanilyen operációt azonban más dimenziókban is végre tudnak hajtani a pszi sebészek, anélkül, hogy egy ujjal is hozzánk érnének.

Műtét, melynek hatására eltűnik egy vesekő, egy daganat vagy egy csúnya forradás. Ez eddig nem is szokatlan. De amint hozzátesszük, hogy közben a gyógyító nem ér a beteg testéhez, nincs altatás, nem folyik vér, nincsenek hegek, ráadásul kellemesen el is lazulhatunk, máris hihetetlennek tűnik. Pedig létezik egy ősidők óta használt, Magyarországon mégis alig elterjedt módszer, a pszi sebészet, amellyel mindez elérhető.

Ősi tudomány

A kés nélküli sebészet a bioenergetika egyik különleges szakterülete, amelyet már az ősidőkben is alkalmaztak, ha nem is pontosan olyan formában, mint ma. A neve azért pszi, vagyis pszicho- vagy léleksebészet, mert hasonló műtétet hajtanak végre a betegen, mint egy sebész, csak nem a fizikai testen, hanem a psziché szintjén, mentálisan.

Szellemgyógyászattal, vagyis a fizikai test mentális gyógyításával már a druidák is foglalkoztak, a középkori magyar inkvizíció idejéből származó írások pedig azt bizonyítják, hogy táltosaink is hatékonyan alkalmazták. Sőt vannak, akik szerint Buddha, Jézus és Mohamed próféta is használták ezt a módszert csodálatos gyógyításaik során. A pszi sebészetnek ma számos irányzata létezik, többek között a Fülöp-szigeteken, Indiában, Észak-Afrikában, az arab világban, valamint az amerikai indián népek körében.

A lélek az úr

Az anyag, így testünk is, alacsony rezgésű, összesűrűsödött energia. Ezt egy aurának nevezett, finomabb rezgésű, több rétegből álló energiaburok veszi körül, amelynek egyik rétege gondolataink kivetülése. Mindig a magasabb frekvenciájú energia hat az alacsonyabb rezgésűre, ezért lehetséges, hogy a beteg psziché előbb-utóbb megbetegíti a testet is. Ha ugyanis nem úgy gondolkodunk, érzünk vagy viselkedünk, ahogy az a lelkünknek jó, a finom rezgésű mentális frekvencia megváltozik, és ez kihat a sűrűbb, alacsonyabb rezgésű aurarétegekre, ahol energiahiány vagy energiatöbblet alakul ki.

Az egyensúly felborulását apró jelként, például bizsergésként, pici szúrásként szinte azonnal észlelhetjük, de ha nem figyelünk rájuk, és nem változtatunk gondolkodásunkon, lelkiállapotunkon, akkor idővel még mélyebbre hatol a jelzés, egészen a legalacsonyabb rezgésű fizikai testig, ahol betegségek formájában jelentkezik. Tehát így képesek a negatív gondolatok és érzelmek megbetegíteni a testet, de ugyanúgy a pszichés probléma megszüntetésével a test el is tudja tüntetni a betegséget.

Mi történik a képzeletbeli műtőasztalon?

Szervezetünk hiszékeny. Bármilyen szinten is éri valamilyen pozitív vagy negatív hatás, elhiszi, és aszerint kezd el működni. Ha például hagyományos orvosi műtéttel eltávolítanak egy méhet, a női szervezet úgy éli azt meg, hogy nincs rá szüksége, ezért beindul egy idő előtti öregedési folyamat. Ha pszichésen szenvedünk el valamilyen sérülést, akkor egy negatív program kezd el futni az agyban, ami helytelen működést generál az aurában, és ez hatással lesz a fizikai testre is. De amint ezt a negatív programot sikerül átfordítani, az aura ismét elkezd egészségesen működni, az egészséges aura pedig meggyógyítja a testet is.

Mint ahogy egész testünket körülveszi egy energiaburok, ugyanúgy az egyes szerveknek külön-külön is van aurájuk. A pszi sebész mindig a beteg szerv aurájában dolgozik. Kezén vagy csakráin keresztül koncentráltan kibocsátott bioenergiával olyan programot ad a mélytudati állapotba juttatott páciens szervezetének, melynek hatására a beteg testrész aurája ismét egészségesen kezd működni, és mivel szervezetünk elhiszi, hogy ez a normális állapot, ennek megfelelően dolgozik tovább. Azért nevezik ezt a módszert „sebészetnek”, mert fizikálisan ugyan minden szerv érintetlen marad, de mentálisan szinte ugyanolyan műtét történik, mint egy kórházban.

Amikor például valakinek „operációra” szorul a szíve, a pszi sebész mentálisan elköt minden fontos eret, majd elvágja azokat, kiemeli a szívet, majd felépít egy egészséges szervet, amelyet visszahelyez a mellüregbe az eredeti szív helyére. Ezután az elvágott ereket újra „összehegeszti”, beleengedi a vért, és új programot ad, amely azonnal elkezd pozitívan hatni. A pszi sebészet tehát olyan „energetikai műtét”, amely átprogramozza a szervezetet, és ezzel megindítja a beteg testrész öngyógyulását.

A test és a psziché együtt gyógyul

A gyógyítás során erőteljes lelki ráhatás, érzelmi tisztítás is történik. A pszi sebész ugyanis igyekszik feltárni a betegséget kiváltó pszichés okot is, mert annak megoldásával a leghatékonyabb a gyógyulás. A pszi sebészet segítségével a szervezet minden egészségtelenül működő része kicserélhető, és a fizikai test megnyitása, illetve egyéb roncsoló eljárások nélkül gyógyítható.

Sok olyan betegség kezelhető, amelyen hagyományos orvosi módszerekkel már nem lehet segíteni, ugyanis fizikai szinten nem minden betegség gyógyítható. Ilyen például a tumor, melynek pszichés oka az, hogy a páciens képtelen elfogadni önmagát, ezért tudattalanul elindul az önpusztítás. Ennek átprogramozása után akár néhány napon belül eltűnhet a daganat.

Ezenkívül a módszer hatékony mozgásszervi, emésztőrendszeri, hormonális problémák, miómák, ciszták, szívnagyobbodás és koszorúér-szűkület kezelésében, valamint égési sérülések, műtét vagy császármetszés után maradt csúnya hegek eltüntetésében, illetve pszichés betegségek gyógyításában. Alkalmas fájdalomcsillapításra, továbbá a vér- és a nyirokrendszer megtisztítására. A kezelés hatására nemcsak a testi betegség tűnik el, hanem lelki egyensúlyunk is helyreáll – megerősödünk, optimistábbak és pozitívabbak leszünk.

Fontos a hit…

Előfordul, hogy kezelés közben a beteg nem lát és nem érez semmit, ezért ilyenkor gyakran el sem hiszi, hogy pozitív dolog történik vele. Ám maga a gyógyítás ekkor is ugyanolyan hatékony, a hitetlenség viszont azért rossz, mert ezzel a beteg azonnal leállítja az egészséges működést előidéző mentális programot, és visszazuhan a régi, rossz állapotába. Ha azonban nem ez történik, akkor két órán belül beindul, két hét alatt pedig stabilizálódik a pozitív gondolati csere, és a szervezet alkalmazkodni tud az új állapothoz.

…és a gyógyulni akarás

A módszer akkor sem működik, ha ragaszkodunk a betegségünkhöz. Ez, bár furcsán hangzik, elég gyakori. Például égési sérülést olyankor szenvedünk, ha nem kapunk elég figyelmet, és így szeretnénk megszerezni azt. Ha valaki tudattalanul szükségesnek érzi a betegségét, és nem kész arra, hogy elengedje, akkor a mentális átprogramozás eredménytelen.

gyógyulás Pszi-képességek

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend