Paranormális tevékenységeket tapasztal egy Las Vegas-i család a kertjükben történt tavalyi UFO-eset óta

2023. május 1-jén egy Las Vegasban élő család egyik tagja azzal értesítette a rendőrséget, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy landolt a hátsó kertjükben.

A bejelentést tevő 16 éves Angel Kenmore elmondta, apjával és testvérével épp autót szereltek, amikor szemük sarkából egy zuhanó fényjelenségre lettek figyelmesek. Aztán hallották a becsapódást és valami furcsa energialöketet is éreztek.

Néhány pillanatal később lépéseket hallottak a kert irányából, majd meglátták az emberszerű alakokat is.

„Egy magas lény áll a tárgy mellett, a másik pedig odabenn van. Hatalmas szemeik vannak és minket bámulnak.” – mondta Kenmore a rendőrségi diszpécsernek.

„Tényleg nagyok! Olyan 2.5 vagy 3 méter körüliek lehetnek, óriási csillogó szemük van, és nagy szájuk. Bár hasonlítanak ránk, de száz százalék, hogy nem emberek!” – tette hozzá.

A fiatal férfi bizonygatta, hogy nem szórakozik és nem áll tudatmódosító szerek hatása alatt.

A Kenmore család

A család vallomását több szemtanú megerősítette, a hírre pedig az Amerikai Meteor Társaság is felfigyelt.

Ők úgy vélik, az érintettek csupán azt a meteort láthatták, amelyet ebben az időben 21 alkalommal jelentettek Kalifornia, Nevada és Utah államokból.

A szemtanúk meglehetősen szkeptikusan fogadták a meteor-elméletet, hozzátéve, hogy a tavalyi UFO-eset óta különféle paranormális jelenségek történnek a házukban.

Angel Kenmore a News Nation-nek adott interjújában úgy fogalmazott, kezdi azt hinni, hogy talán nem is földönkívüliekről, hanem démonokról van szó.

Szerinte az otthonukban történő események egyik legijesztőbb példája az volt, amikor

a falon lévő feszületről egy ismeretlen erő leszakította Jézus alakját, a kereszt pedig fejjel lefelé kezdett lebegni a szobában.

A család mielőbbi válaszokat akar, megérteni, hogy mi állhat az őket immár egy éve zaklató történések hátterében.

forrás

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend