Óriási UFO-t észleltek a Zürichi-tó felett – A svájci hatóságok nem tudták azonosítani a jelenséget

A furcsa fényekről készült felvételek meglepték a szakértőket.

A múlt héten történt esemény során számos bejelentés érkezett, miszerint a svájci Zürichi-tó felett egy hatalmas, villogó, azonosítatlan objektumot láttak – írja az au.news.yahoo.com

A szemtanúk közül többen is azt állították, hogy az erőteljes fények ébresztették fel őket. Köztük volt az a nő is, aki hajnal 2:20-kor riadt fel, és sikerült megörökítenie a rejtélyes jelenséget.

„Először azt hittük, hogy ez egy szórakozóhely fényjátéka az ottani közönségnek. De nem láttunk a a földről érkező fénysugarakat, ráadásul hangja sem volt.” – mondta. 

A hölgy elmondása szerint az intenzív fényhatások körülbelül öt percig voltak láthatók, mielőtt hirtelen eltűntek volna.

A helyi média közölte, hogy

a jelenséget a tótól 60 km-re levő Diessenhofen faluból és a 45 km-re fekvő Schaffhausen városából is látták.

„Az erkélyen voltunk, amikor észrevettük ezeket a furcsa fényeket. Szerencsére mások is látták őket, különben azt hittük volna, hogy megőrültünk” – mondta egy Diessenhofenben élő pár.

Egy schaffhauseni férfi azt mondta, ő is látta a fényeket. „Először azt hittem, hogy reflektorok vagy valami hasonló, de ezek nagyon jól látszottak még ebből a távolságból is, és elég furcsa pályán repültek. Ezért kizártam azt a hipotézist, hogy keresőlámpákról van szó” – mondta.

A hatóságok elakadtak

Vladi Barrosa (képünkön), a svájci légtér megfigyeléséért felelős Skyguide cég szóvivője azt mondta:

„Nem tudtuk megállapítani, hogy mi volt ez. Ami engem személy szerint leginkább zavar, az az, hogy ennek az objektumnak a fényei a megszokottól eltérően nem tükröződtek vissza a tóban.”

Vladi Barrosa

forrás

Svájc

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend