Om, a legerősebb mantra

10.6KShares

Az Om a legerősebbnek tartott mantra valamennyi között. Az egyiptomi Amen megfelelője, és valójában az isteni Logosz neve. Az Om szanszkrit szó, és az életnek azt a szikráját jelenti, amely a fizikai életbe zárt isteni rész.

Az Om kiejtésének és intonációjának sok száz módja van, és mindegyik a maga sajátos módján hat az aurára.

Ha az „0″-t hangsúlyozzuk és hosszan mondjuk, akkor a mások és a magunk aurájára hatunk, míg ha az „M” dúdoló hangját nyújtjuk meg, az egész hatás sokkal beljebb keletkezik.

Amikor kimondjuk az Om-ot, azt kell látnunk, hogy felülemelkedünk a fizikai élet uralmán. El kell képzelni, hogy korlátozó és hátráltató gondolatformáink leárnyékolódnak.

Látnunk kell, hogy az aura megtisztul a felhalmozódott energiahulladékoktól. Az Om az istenivel való kapcsolat hangja, és mint ilyen, az energiák felszabadításának az eszköze.

Tisztító, teremtő, az újat felszabadító ereje van, hogy továbbléphessünk az energia magasabb megnyilvánulásai felé.

Buddha

Az Om figyelemfelhívás is. Kiegyenlíti és megszilárdítja az aurateret, összerendezi a finom testek részecskéit. Minden energiánk válaszol erre a hangra. Ha ezek az energiák összhangban vannak, akkor könnyebben helyreállítható az egészség, és eredményesebb a meditáció.

Az Om egyik változata az aum (Ah-Oh-mm). Ez a forma elősegíti az aura elképzelését, és lehetővé teszi, hogy gondolataink kristálytisztává váljanak.

Annak a megerősítése, hogy energiáink a csúcson vannak, és egyre nőnek, mintha a legfontosabb szinten mondanánk magunknak, hogy „Úgy legyen!”

Az Aum az auratér gyengeségeinek és lyukainak a kijavítását is elősegíti. Az Om kántálása alatt képzeletben vetítsük a testünkre a mantra szanszkrit betűinek a képét.

Képzeljük el, amint a szimbólum megformálódik a felsőtestünkön, majd belégzés közben elménkben és testünkben hangtalanul szólaltassuk meg az Omot. Érezzük a jelet vibrálni és erősödni.

A kilégzésnél hangosan mondjuk ki, hogy Om. Lássuk és érezzük, ahogy a szimbólum kristálytiszta, ragyogó energiaáramokat bocsát ki magából, amelyek megtöltik és megerősítik az egész aurateret.

10-15 percig végezzük a vizualizációt, és tapasztalni fogjuk, hogy energiatartalékaink megnövekedtek. Az idegen energiákkal kevésbé fogunk ütközni, amikor találkozunk velük.

Edgar Mitchell űrhajós sorsfordító felismerése és ezt követő tevékenysége

Edgar Mitchell űrhajós sorsfordító felismerése és ezt követő tevékenysége

Edgar Mitchell, az Apollo 14 egyik űrhajósa egy Hold-küldetésen átélt élményei hatására teljesen megváltozott. Épp visszatérőben voltak a Földre. Előtte…

A Memnón-kolosszusok rejtélye

A Memnón-kolosszusok rejtélye

A Memnón szoborkolosszusok három óriási, különálló egységből állnak. Az alsó kőtömb, amelyen a trónust és a kolosszust elhelyezték, mintegy 2000 tonnás,…

Különös összefüggések és hasonlóságok Abraham Lincoln és John F. Kennedy élete és halála között

Különös összefüggések és hasonlóságok Abraham Lincoln és John F. Kennedy élete és halála között

Ha alaposabban megvizsgáljuk, számos rejtélyes összefüggés és hasonlóság van a két egykori amerikai elnök, Abraham Lincoln és John F. Kennedy…

Glenn Dennis: Orvos voltam Roswellben

Glenn Dennis: Orvos voltam Roswellben

1947-ben Glenn Dennis volt az egyetlen ember az új-mexikói Roswell városában, aki rendelkezett a holttestek preparálását, valamint megfelelő kezelését illető…

Máig lezáratlan az egyetlen UFO-nyomozás, a Taylor-incidens aktája

Máig lezáratlan az egyetlen UFO-nyomozás, a Taylor-incidens aktája

A második világháború utáni évtizedekben ugrásszerűen megnövekedett az azonosítatlan repülő objektumok, közismert nevükön az UFO-észlelések száma. A rengeteg beszámoló, illetve…

A 23-as számmal kapcsolatos egybeesések

A 23-as számmal kapcsolatos egybeesések

A számmisztika, a babona vagy a tudomány is állíthatja egy számról, hogy valami miatt különleges. A 23-as például sokak szerint…

error:
Share via
Copy link