Az illuminati nem retten vissza semmilyen fegyver bevetésétől, ha az globális hatalmának fenntartását szolgálja.

Az alábbiakban azon HAARP-fegyverekről olvashatunk, melyeket az illuminati is előszeretettel használ.

1, Szuperfegyver

…amelyet Bernard Eastlund texasi fizikus dolgozott ki. Tesla találmányán alapul, több száz antenna aktiválásával létrehozza a „halálsugarat”, amely a magnetoszféra visszaverő képességét kihasználva képes a Föld bármely pontján található objektum megsemmisítésére.

Antennák százai több millió watt energiát fókuszálnak az ionoszféra bizonyos pontjára, melyet a sugarak felmelegítenek. Ennek hatására egy úgynevezett „buborék” kezd kialakulni kifelé az ionoszférából. Ezt a buborékot impulzusok adagolásával addig gerjesztik, amíg az ki nem sül. Pillanatokon belül atombomba nagyságú energia
szabadul fel, ami a megjelölt célpontba csapódik be. Tökéletes fegyver, mindent elpusztít, és nincs radioaktív mellékhatása.

2, Időjárás befolyásolás

2004. december 26-án az Indiai-óceánon hatalmas erősségű szökőár söpört végig, közel negyedmillió ember halálát okozva. Oka egy víz alatti, 9.2 erősségű földrengés volt, amely 30m magas hullámokat idézett elő. Kipattanását a HAARP rendszernek köszönheti, ez volt a főpróba a 2007-es beindítás előtt.

2008. május 12.-én a kínai Szecsuán tartományban megmozdult a föld, melynek következtében hetvenezer ember halt meg. A rengést megelőzően furcsán világító, foszforeszkáló, szivárványszínű felhők jelentek meg a tartomány fölött, amelyet az északi fényhez hasonlónak írtak le. Ebben az időben, fél órával a rengés előtt az alaszkai Gakonában megszólaltak az üzemzavart jelző szirénák, amire addig nem volt példa. Az egybeesés nem véletlen. A pusztító földrengés előidézése emberáldozatokkal járó, globális illuminati feláldozás volt.

A japán illuminati is csinált egy földrengést 1994. január 17-én az amerikai Northridgeben (Kalifornia). Pontosan egy évre rá az amerikai-európai illuminati visszavágott: 1995. január 17.-én a japán Kobe városában megtörtént a földrengés. Vannak olyan vélemények, melyek szerint a 2005 augusztusában az USA délkeleti partjaira lecsapó Katrina hurrikán is a HAARP tevékenységének az eredménye.

3, Elektromos hálózatok manipulálása

2003. augusztus 14.-én délután New York, Detroit, Toronto és Ottawa körzetében kialudtak a fények, hirtelen ötmillió lakos maradt áram nélkül. A kanadaiak a Niagarára telepített erőmű meghibásodásával magyarázták a kimaradást. Azonban Japánban, a tokiói egyetem megfigyelő laboratóriumának munkatársa arra lett figyelmes, hogy Alaszka dél-keleti körzetéből hatalmas, addig soha nem látott nagyságú elektromos sugárnyalábok fókuszálnak a Niagara irányába. Mindez tíz perccel az elektromos hálózat összeomlása előtt. Később kiderítették, hogy a HAARP éppen akkor teszt üzemmódban dolgozott.

4, Tudat manipulálás, elmeirányítás

Az emberi tudat módosításával kapcsolatos titkos kísérletek eredményeként már az ötvenes évek elején megállapították, hogy bizonyos frekvenciájú sugárzással befolyásolni lehet az emberek gondolkodását, tartós kezeléssel pedig maradandó változást lehet elérni gondolkodásmódjukban anélkül, hogy az agy fizikailag megsérülne vagy károsodna.

Tulajdonképpen távolból, műholdak felhasználásával végzett elektromágneses hullámok sugárzásával befolyásolni lehet a gondolkodást, ezáltal egyének, csoportok cselekedeteit. Az emberi agy elektromos hullámainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hertz közötti elektromágneses hullámokat termel.

Az orvostudomány ezt a terjedelmet négy fő tartományra osztja, amelyek különböző tudatállapotokhoz kapcsolódnak:

  •  Delta hullámok (1-3 Hz) az álom nélküli mélyalvásban dominálnak.
  •  Théta hullámok (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk.
  • Alfa hullámok (8-12 Hz) a nyugalmas ébrenléti állományban lépnek fel (meditáció, röviddel az elalvás előtt, vagy közvetlenül az ébredés után)
  •  Béta hullámok (13-20 Hz) a normális ébrenléti állapotra jellemzőek.
  • A Schumann frekvencia (7.8 Hz) tehát az agy alfa és théta határán helyezkedik el. Ez az azonosság nem véletlen, az evolúció folyamán alkalmazkodtunk életterünk sajátosságaihoz, mivel ez a frekvencia jellemző bolygónk természetes állapotára.

A HAARP működtetése során visszaélnek a Schumann hullámok természetével. Mesterséges sugárzás által befolyásolják az ember tudatállapotát, érzékenyebbé teszik a mindennapi hatások iránt. A rádiótechnikából ismerjük, hogy az adók frekvenciái csak vivőhullámok, amelyekre a tulajdonképpeni információt ráültetik. Ezt csinálják a HAARP keretében is. A kívánt információt felültetik egy alfa hullámra, azt műholdon át sugározva gyanútlan emberek millióinak az agyába juttatják el.

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend