Mi történt a titokzatos magnézium rúddal?

2000-ben, 15 évvel ezelőtt a Fókusz foglalkozott egy rejtélyes, azonosítatlan fémrúddal, amelyet Bakó László talált. Az ágya mellett világított az egyik vége, közelebbről megnézte, majd ki tudja miért elásta a kertjében. Ez 1974-ben történt.

A kilencvenes évek elején ismerkedett meg a lakhelyén működő földönkívüliek és azonosítatlan repülő tárgyak észleléseivel foglalkozó csapattal. A debreceni UFO Klub vezetője segített megvizsgáltatni a rudat. A rúdról kiderült, a Földön nem használt tisztaságú magnéziumból készült. Majd 10 év múlva a rúdnak nyoma veszett. A megtalálóról pedig elterjedt, hogy elvesztette a józan eszét. Érdekelt, hol lehet a rúd és az aki megtalálta.

Bakó László. A férfi, akiről 1994-ben úgy tartották, hogy az egyetlen olyan tárgyi bizonyíték van a birtokában, amely eredetét, anyagát, összetételét illetően nem lehet földi eredetű. Bakó Lászlóról a Fókuszban már láthattak riportot.

A férfi 1974-ben találta a tiszta magnézium rudat, amelyet a pletykák szerint a Központi Fizikai Kutatóintézetben vizsgáltak meg Kiss László, a debreceni UFO Klub vezetőjének kapcsolatait kihasználva.

Forrás: rtl.hu

Legújabb cikkek

Ezek is érdekelhetnek

Vernét nem a képzelete ragadta el

Vernét nem a képzelete ragadta el

Hamis az állítás, miszerint a “repülő csészealj vagy UFO a huszadik század fantáziaterméke”. Ilyen tárgyat, nem is egyet, más…

Az Andreasson-eset

Az Andreasson-eset

Betty Andreasson  a Massachussets állambeli South-Ashburnben élt hét gyermekével együtt. Nem sokkal azelőtt vált el a férjétől. Szülei…

error:
Share via
Copy link