Megépítette a világ leggyorsabb töltőjét, a földönkívülieknek köszöni

Csefkó Pál Tamás 30 éve foglalkozik intenzíven energiakutatással, 160 darab értékes találmánya született, közel 20 szabadalmat adott be.

Úgy gondolja, rendkívüli képességeit a földönkívüliekkel való találkozásának köszönheti. Nemrég megépítette a világ leggyorsabb akkumulátor-töltőjét, amivel forradalmasítaná a közlekedést.

Belegondoltunk-e már abba, hogy mennyi elektromos berendezés vesz minket körbe normál körülmények között is? A wifi-ről tudjuk-e, hogy minél nagyobb, annál ártalmasabb is? Minden rezgés, minden energia. Szervezetünk is energiahálózat. A szervezetbe bekerülő elektronfelhők, a rezgési információk rákos megbetegedést okozhatnak.

Csefkó Pál Tamás már 5 évesen tudta, hogy az embereknek fog energiát termelni.

Az általa feltalált spiráláram által működtetett fogyasztásnál nincs elektroszmog, élet és környezetbarát.

A világban minden spirál, spirál az egész univerzum. Spirálárammal működtetni a házakat 40-50% megtakarítás. Miért nincsenek az emberek használatában ezek a nagyszerű találmányok?

forrás: atv, VNTV

Legújabb cikkek

Ezek is érdekelhetnek

Az orosz Roswell-incidens

Az orosz Roswell-incidens

Az 1908. június 30-i tunguz meteorit esete legalább akkora jelentőséggel bír Oroszországban, mint a Roswell-incidens az USA-ban. E…

A dogonok lenyűgöző tudása

A dogonok lenyűgöző tudása

A dogonok mintegy negyed milliónyi népe Afrika területén, a Malihoz tartozó Bandiagara fennsíkon él. A dogonok története olyan egyedi,…

error:
Share via
Copy link