Kommunikáció a természet szellemeivel

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Parapszichológia

Talán az emberi faj hiúságát bizonyítja, hogy más dimenziók teremtményeit saját drámáink mellékszereplőiként szemléljük, főleg akkor, ha ezek a lények valójában nálunk már sokkal korábban benépesítették a Földet.

Az iparosodott világ embere már nem képes ezeket a lényeket annyira tisztán látni és valószínűleg pontosan ebből az okból kifolyólag csökkent le a tündérekkel való találkozások száma.

A modern életstílusunk nem hagy időt számunkra, hogy csak üljünk és figyeljük, ahogy a világ elhalad mellettünk. Mind a városok, mind a vidékek lakói autóval közlekednek inkább, minthogy gyalog járnának, így a vad és elhagyatott helyeket, vagy a holdfényes éjszakák töretlen csendjét már ritkán tapasztaljuk meg. Mégis vannak, akik keresik a lehetőséget a magasabb természeti erőkkel való érintkezésre.

A farmok, városok között elterülő erdőségek, az eredetileg is őshonos fák visszatelepítése és akár még a városok központjában is elhelyezkedő vadon kertek otthont nyújtanak a természeti erők számos formájának.

Természetszellemek és aurák

Tudjuk, hogy mindennek van aurája. Az auramező, amely körbevesz bennünket, az életerőből, a Földből és a kozmoszból szerzi erejét és energiát szív magába emberekből, állatokból, növényekből és szent helyek kisugárzásából.

Természetesen eltérően értékeljük azt, hogy mit tartunk élőnek. A bennszülött észak-amerikai indiánok és más népek amellett érvelnének, hogy a kövek és a kristályok is élnek és így képesek gyógyító energiát kibocsátani.

Ha van olyan különleges kristályod, amit lelki fejlődésed elősegítése érdekében és gyógyítás céljából használsz, akkor tisztában vagy azzal az erőteljes pozitív kapcsolattal, ami közted és aközött áll fenn, amit egyesek a kő szellemének neveznek.

Valószínű, hogy amikor őseink földhöz közelibb életmódot folytattak, a természet és az emberek aurájának létezése egyetemes tudásnak számított.

A növények alakzatuk mentén fényt bocsátanak ki, ami Kirlian-fotózással kimutatható. Ez egy olyan módszer, ami képes az aurát filmen megörökíteni.

A növények aurája elhalványul, amikor a növényt megmetszik, vagy megvonják tőle a vizet, ha pedig leszakítanak az élő növényről egy levelet, a hiányzó rész aurája megmarad, amelyet a növény többi részének aura-energiája tovább táplál.

Úgy látszik, hogy ez az energia érzékeny és fizikális természetű. A növények nemcsak az ellenük fellépő kimondatlan fenyegetésre reagálnak érzékenyen, hanem más, saját fajtájukból származó növény elleni veszélyre is.

Az 1960-70-es években az Egyesült Államokban Cleve Backster és más kutatók kísérleteik során — az-által, hogy növényeket poligráf készülékre (később pedig elektro-kardiográfra és elektroenkefalográfra) kapcsoltak — felfedezték, hogy nemcsak környezetük tapasztalataira reagálnak érzékenyen, hanem úgy tűnik, hogy az emberek gondolatait is képesek fogni.

A legszélsőségesebb eredményeket akkor kapták, amikor élő sejtek elpusztítására reagáltak, függetlenül attól, hogy növényről, állatról, vagy emberről volt-e szó. A sejtek halála, de csupán az ellenük irányuló fenyegetés is erőteljes elektromágneses reakciót váltott ki a növényekből.

Tovább vetítve ez annyit tesz, hogy mindannyiunknak van szelleme, vagy éterikus teste és ez az energiaforma tükröződik az aura különböző színeiben.

A természetszellemek talán az éteri formáknak egy olyan megnyilvánulása, amely a velük összefüggésben álló növényekből, vagy fákból árad ki.

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend