Kísérteties alakot rögzített egy Pennsylvaniában élő család biztonsági kamerája

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Parapszichológia

Nem az első eset, hogy ijesztő dolgok történnek a házukban.

A Pennsylvaniában élő négyermekes asszony, Amanda Pitt, október 21.-én hajnal 3 körül arra ébredt, hogy „lépéseket” hall házukban.

Miután felkelt, hogy ellenőrizze a biztonsági kamerák felvételeit, nagy megdöbbenésére egy kísérteties alakot pillantott meg a kijelzőn, mely a konyha ajtajában állt.

„Először azt hittem, hogy csak a férjem, Jeffrey van ott, de miután megbizonyosodtam róla, hogy még alszik, elvetettem ennek a lehetőségét.”- mesélte a nő a The Mirror-nek.

Ezután felébresztette párját, aki lement a konyhába, hogy szembeszálljon az esetleges betolakodóval, de senkit nem talált ott, és betörésre utaló jelek se voltak. Mindössze a család kutyája, Ollie sertepertélt a helyiségben.

Amandát annyira megrázta, amit látott, hogy aznap este már képtelen volt visszafeküdni az ágyába, és tévénézéssel próbálta elterelni gondolatait a történtekről.

A nő képernyőfotót is készített a hívatlan éjszakai látogatóról, és többször is ellenőrize a monitort, mert úgy gondolta, csak képzelődik.

Nem ez az első különös eset, amire a család emlékszik, és a furcsa jelenségek arra késztették őket, hogy fontolóra vegyék a költözést.

„Történtek már korábban is furcsa dolgok ebben a házban. Az előző lakók csak rövid ideig éltek itt, és nagyon hamar odébbálltak, egy ideig nem is értettük, hogy miért.” – emlékszik vissza Amanda.

A család 2020-ban költözött a házba, és többször előfordult, hogy telefonjukra akkor is érkezett biztonsági riasztás, amikor senki sem volt otthon, illetve a ház körüli szokatlan zajok is gyakoriak voltak.

Az első igazán bizarr eset akkor történt, amikor az egyik biztonsági kamerájuk rögzítette, amint magától kinyílt egy ajtó a házban, úgy, hogy senki nem volt otthon. Arra is volt példa, – szintén üres volt a lakás – hogy a mosogatgép bekapcsolt.

Amanda korábban szkeptikus volt a szellemvilággal kapcsolatban:

„Sosem hittem a szellemekben, de a történtek hatására, azt hiszem, hogy ezt át kell értékelnem. Félelmetes az a kép, amit készítettem. Ha arra gondolsz, hogy egy ilyen valami mászkál a házadban, az az egész eddigi világképedet megkérdőjelezi.”

(The Mirror / New York Post)

szellem

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend