Kísérteties alakot rögzített egy Pennsylvaniában élő család biztonsági kamerája

1KShare

Nem az első eset, hogy ijesztő dolgok történnek a házukban.

A Pennsylvaniában élő négyermekes asszony, Amanda Pitt, október 21.-én hajnal 3 körül arra ébredt, hogy “lépéseket” hall házukban.

Miután felkelt, hogy ellenőrizze a biztonsági kamerák felvételeit, nagy megdöbbenésére egy kísérteties alakot pillantott meg a kijelzőn, mely a konyha ajtajában állt.

“Először azt hittem, hogy csak a férjem, Jeffrey van ott, de miután megbizonyosodtam róla, hogy még alszik, elvetettem ennek a lehetőségét.”- mesélte a nő a The Mirror-nek.

Ezután felébresztette párját, aki lement a konyhába, hogy szembeszálljon az esetleges betolakodóval, de senkit nem talált ott, és betörésre utaló jelek se voltak. Mindössze a család kutyája, Ollie sertepertélt a helyiségben.

Amandát annyira megrázta, amit látott, hogy aznap este már képtelen volt visszafeküdni az ágyába, és tévénézéssel próbálta elterelni gondolatait a történtekről.

A nő képernyőfotót is készített a hívatlan éjszakai látogatóról, és többször is ellenőrize a monitort, mert úgy gondolta, csak képzelődik.

Nem ez az első különös eset, amire a család emlékszik, és a furcsa jelenségek arra késztették őket, hogy fontolóra vegyék a költözést.

“Történtek már korábban is furcsa dolgok ebben a házban. Az előző lakók csak rövid ideig éltek itt, és nagyon hamar odébbálltak, egy ideig nem is értettük, hogy miért.” – emlékszik vissza Amanda.

A család 2020-ban költözött a házba, és többször előfordult, hogy telefonjukra akkor is érkezett biztonsági riasztás, amikor senki sem volt otthon, illetve a ház körüli szokatlan zajok is gyakoriak voltak.

Az első igazán bizarr eset akkor történt, amikor az egyik biztonsági kamerájuk rögzítette, amint magától kinyílt egy ajtó a házban, úgy, hogy senki nem volt otthon. Arra is volt példa, – szintén üres volt a lakás – hogy a mosogatgép bekapcsolt.

Amanda korábban szkeptikus volt a szellemvilággal kapcsolatban:

“Sosem hittem a szellemekben, de a történtek hatására, azt hiszem, hogy ezt át kell értékelnem. Félelmetes az a kép, amit készítettem. Ha arra gondolsz, hogy egy ilyen valami mászkál a házadban, az az egész eddigi világképedet megkérdőjelezi.”

(The Mirror / New York Post)

A Mindenség valódi természete

A Mindenség valódi természete

Természetesen semmi új nincs abban, hogy a világegyetemet energiamezőnek tekintjük. A modern tudomány is lépésről lépésre közeledik ahhoz, hogy ezt…

Háború a Naprendszerért

Háború a Naprendszerért

Zbigniew Dworak lengyel csillagász feltételezése szerint egykor két idegen faj háborúzott a Naprendszer birtoklásáért. Dworak szerint ennek a kozmikus háborúnak…

Lassabban kellett mozognia a forgatásokon, hogy a kamerák követni tudják

Lassabban kellett mozognia a forgatásokon, hogy a kamerák követni tudják

Bruce Lee, a karatefilmek legnagyobb csillaga, akinek A sárkány közbelép című filmje emelte be a harcművészetet a popkultúrába, és ezzel…

Árulkodó szavaink – mentális egészségünk jövője megjósolható lehet

Árulkodó szavaink – mentális egészségünk jövője megjósolható lehet

Szavaink, az ahogyan beszélünk és írunk, nem csak a jelenünkről szólnak. Az is kiolvasható belőlük, hogy a későbbiekben hogyan alakul…

Kínának is van egy Bermuda-háromszöge, úgy hívják: Poyang-tó

Kínának is van egy Bermuda-háromszöge, úgy hívják: Poyang-tó

Az 1960-as évek elejétől az 1980-as évek végéig több mint 200 hajó veszett oda a kínai Bermuda-háromszögként ismert Poyang-tóban. A…

A gyógyító kézrátétel

A gyógyító kézrátétel

A legősibb korokban is létezett már ez a gyógymód. A természeti népeknél ma is általános szokás, a mai kor emberét…

error:
Share via
Copy link