A KGB titkos UFO-aktái

Oroszország kietlen sztyeppe vidéke magával ragadó, még azok számára is, akik hozzászoktak a végtelen amerikai pusztasághoz. Oroszország nagy része még mindig lakatlan.

Közép-Szibéria kihalt részén 1908-ban valami lezuhant az égből és egy domboldalon robbant fel. Ez idézte elő a magyarázat nélküli találgatásokat, amikre a tudósok a mai napig nem tudtak elfogadható válaszokat adni.

Más, jól ismert UFO-jelenségekről is tudunk, de a Roswell-incidens változtatta meg a kormányhivatalnokok UFO-khoz való hozzáállását.

Paul Stonehill alapos munkát végzett a volt Szovjetunió területén történt UFO-jelenségekről:

„A legkomolyabb kutatást Sztálin végezte a 40-es években. Ekkor jutott tudomására a Roswell-incidens. A KGB és a katonaság ekkor külön tanulmányokat készített az UFO-król. A KGB tudomásunk szerint soha nem függesztette fel a kutatásokat. Szerintem még a mai napig is folytatják.

A marxista-leninista ideológiára alapozott Szovjetunió meghökkentő módon igen nagy érdeklődést tanúsított az UFO-k iránt. A rettegett szovjet titkosszolgálat, a KGB külön részleget alkalmazott az UFO-kutatásokra. Természetesen a vizsgálatok eredményeit szigorúan titkosították.

A film Roger Moore narrátorával és számos rejtett kamerás felvétellel mutatja be azt a hatalmas munkát, amit a szovjet hatalom mindvégig tagadott a földönkívüli lényekkel kapcsolatban.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend