Két évre kitiltották David Icke-ot a Schengen-övezetből

386Shares

A holland kormány két évre kitiltotta a merész összeesküvés elméleteiről ismert David Icke-ot a Schengen-övezetből. Attól tartanak ugyanis, hogy Icke megjelenése a hétvégi amszterdami tüntetéseken erőteljes zavargásokhoz vezethet majd.

Dilan Yesilgöz-Zegerius holland igazságügyminiszter az újságíróknak nyilatkozva elmondta, bár a gyülekezés és szólás szabadsága alapvető jog, de azért vannak korlátai.

David Icke nevéhez több konteó is fűződik, többek között az is, melyben a brit szerző azt állítja, hogy a világ politikai vezetői valójában embernek álcázott gyíkemberek, akik hatalmukba kerítették bolygónkat.

Nemrég a Twitter közösségi oldalról is kitiltották, mivel olyan információkat terjesztett, mely szerint a covid-járvány mögött a zsidók és az 5G-s mobil átjátszó tornyok állnak.

A holland bevándorlási hatóság levélben közölte a határozatot Icke-kal, aki ennek tartalmát meg is osztotta követőivel. Ebben az áll, hogy konkrét jelek utalnak arra, hogy a Hollandiába tett látogatása súlyos veszélyt jelentene a közrendre.

Icke úgy érzi , hogy kitiltása Hollandiából – ezzel együtt a belső határellenőrzés nélküli Schengen-övezetből, amely 26 országból, köztük Magyarországból áll – nem csak indokolatlan, de túlzó is.

Beszédét egyébként egy vasárnapi tüntetésen mondta volna el, melyet egy államszervezet-ellenes csoport, az “Együtt Hollandiáért” szervezett.

A rendőri erők jelezték, hogy a demonstráció idején ellentüntetések is lesznek, köztük valószínűleg szélsőbalos szervezeteké is.

David Icke-nak már nem először gyűlik meg a baja a hatóságokkal. 2019-ben például Ausztráliába készült egy tervezett előadás sorozatra, azonban a vízumot még az országba való belépése előtt visszavonták.

(huffpost.com)

Álom az álomban: a tudatalatti nyelve

Álom az álomban: a tudatalatti nyelve

Akik emlékeznek álmaikra, tudják, hogy minden álomnak annyi, de annyi szintje van. Alakjai, formái, látomásai szinte folyamatosan változnak, és ha…

A Montauk Projekt

A Montauk Projekt

A Montauk Projekt az időutazás, a földönkívüliekkel való kapcsolat és az agykontroll technikák kifejlesztéséről szólt. Az, hogy tényleg létezett-e, kevésbé…

A szent harcos útja és a Sambhala-hagyomány

A szent harcos útja és a Sambhala-hagyomány

A tibeti kultúrában az emberi és kozmikus jó elsajátítóját és terjesztőjét harcosnak nevezik. Harcosnak, aki az agresszió ellenében a békét…

Ha sikerrel jár ez az orosz projekt, 2045-re már mesterséges testben élhetjük a mindennapokat

Ha sikerrel jár ez az orosz projekt, 2045-re már mesterséges testben élhetjük a mindennapokat

Egy igazán nagyszabású terv megvalósítását határozták el orosz kutatók. Az évtizedek alatt véghezvihető munka célja olyan kibernetikus testek létrehozása, amik…

Maori átkok és jóslatok

Maori átkok és jóslatok

Az Új-Zélandon élő maori néppel egykor szoros összefüggésbe hozott mágikus tehetség napjainkban sem merült feledésbe: az őslakosok nemzedékről nemzedékre adják…

A mocsári emberek legendája

A mocsári emberek legendája

Számos mítoszban és mesében találhatunk leírásokat vízben, víz közelében vagy mocsárban élő, emberszerű lényekről. Ezek alakja ugyan kevésbé tér el a…

error:
Share via
Copy link