Kanadai és amerikai pilóták UFO-észleléseiről tettek közzé egy hangfelvételt

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Kanadai és amerikai utaszállítók pilótái azonosítatlan eredetű repülő tárgyakat észleltek január 19-én, derül ki egy nemrégiben bemutatott hangfelvételből.

A 13 perces felvétel a LiveATC.net által közzétett két és fél órás hanganyag alapján készült. A weboldal a hazai és nemzetközi járatok pilótáinak kommunikációját közvetíti és archiválja.

„Kapcsolatba léptem egy céges géppel Thunder Bay felett, szerintük ezek műholdak lehetnek” – mondta egy winnipegi légiforgalmi irányító a pilótáknak helyi idő szerint hajnali 4:45 körül.

„Természetesen nem vagyok szakértő, de oldalirányban mozognak, majd eltávolodnak egymástól, és háromszögeket alkotnak. Nem úgy tűnik, mintha egy meghatározott pályán mozognának. De mint mondtam, nem vagyok szakértő” – válaszolta neki az Air Canada pilótája, aki abban az időpontban Seattle-ből Winnipegbe repült, és a kanadai Saskatchewan tartomány felett vette észre az azonosítatlan repülő tárgyakat.

„Igen, ez tényleg elég furcsa. Körülbelül hatan csak úgy véletlenszerűen repülnek nagy magasságban 12 óra irányában” – szólt közbe a Flair Airlines Vancouverből Torontóba tartó járatának pilótája.

„Ezek egész biztosan nem műholdak! Nem hasonlítanak semmihez, amit valaha is láttam a 15 évnyi éjszakai repülésem során” – mondta a Morningstar Air Express Calgaryból Torontóba tartó teherszállító járatának pilótája.

A pilóták közötti beszélgetés a rejtélyes jelenségekről keleti idő szerint körülbelül 4:20-tól 6:00-ig tartott.

„Itt nincs aktív katonai légtér, vagy bármi, amiről tudnánk. Őszintén szólva fogalmam sincs, mi lehetett” – ismeri el a légiforgalmi irányító a felvételen.

Legalább négy pilóta jelentette, hogy aznap reggel furcsa fényeket látott Kanada felett. Ezek között volt a Flair és a Morningstar, valamint az Air Canada két járata is.

Becsléseik szerint az UFO-k jóval magasabban repültek annál, mint ami legtöbb polgári és katonai repülőgép számára elérhető.

Két másik utasszállító személyzete is hasonló objektumokat figyelt meg Kanada felett.

„Ma még nem láttam őket, de már vagy másfél éve észleljük ezeket a fényeket, csak hogy tudj róla” – mondta egy Hamiltonból Winnipegbe tartó Cargojet járat pilótája.

„Hű, ez nagyon érdekes. Velem is előfordult már három-négy ilyen eset az elmúlt hónapban” – mondta a WestJet első tisztje, aki Winnipegből Torontóba repült.

„Soha nem láttam őket keletre menni, csak nyugatra. És igen, ugyanolyan volt: minden irányba mozogtak, olykor pedig háromszög-, rombusz- vagy négyzet formát alkottak. Nagyon fényesek és csak úgy felbukkannak” – tette hozzá a Cargojet pilótája.

„Nagyon jó lenne választ kapni erre a kérdésre” – szólt közbe egy másik pilóta.

Később kiderült, hogy ugyanezen az estén néhány amerikai pilóta is szokatlan dolgokat jelentett. Ezek a beszélgetések a memphisi légiforgalmi irányító központ nyilvánosságra hozott hangfelvételéből származnak.

„Ezek tuti, hogy földönkívüliek” – viccelődött az egyik pilóta este fél kilenckor.

„Birminghamtől északra vagyunk, nyugati irányban elég sok fényt látunk” – válaszolta egy másik.

„Gondolod, hogy ezek Starlink műholdak?”

„Nem, nem hinném. A Starlink nem villog.”

„Hűha, igen! Én is látom!”

„Mit látunk?”

„Hárman alkottak egy háromszöget.”

forrás: https://www.infinityexplorers.com/ufos-over-canada-and-us-january-2024/

észak-amerikai UFO-esetek Kanada

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend