John Lennon és a földönkívüliek

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

A Beatles-legenda, John Lennon nemcsak azt állította, hogy más szemtanúkkal együtt UFO-t látott New Yorkban, hanem azt is, hogy valószínűleg idegenek térítették el.

De nem ő az egyeduli a zenei világban, akinek paranormális élményben volt része, hosszú a sor…

Az UFO-k nemcsak néhány UFO-rajongónak szolgálnak temául, hiszen az egész világon prominens személyiségek állítják, hogy UFO-t, sőt idegen lényeket láttak. Például Nine Hagen német enekesnő, aki Amerikában UFO-észlelés tanúja volt, vagy a Kiss gitárosa, Ace Frehley, de a sort gazdagítja Elvis Presley, Mick Jagger, Peter Andre és Robbie Williams is.

Néhány éve már az is közismert, hogy az 1980-ban meggyilkolt, legendás Beatles-tag, John Lennon is beszamolt idegenekről es UFO-król. 1974. augusztus 23-án este Lennon egy UFO-t látott New York-i lakásából – ahogy később mesélte barátjának, Andy Warholnak.

Az esetről a következő szavakkal számolt be:

„Meztelenül feküdtem az ágyon, mikor ezt a kényszert éreztem. Így odamentem az ablakhoz, és mikor elforditottam a fejemet, ez a tárgy az épület mellett-fölött lebegett, nem több mint tizenöt méter távolságban. Az objektum oldalán villogó fények látszottak, a tetején egy vörös fény, és teljesen hangtalanul lebegett, amennyire a nyitott ablakon keresztül meg tudtam állapitani.”

May Pang, John Lennon akkori barátnője is szemtanúja volt az UFO-észlelésnek azon az estén:

„Láttam azt a nagy, kerek tárgyat, ami közeledett felénk. Lapos kúp alakja volt, fent pedig vörös fény világított rajta. Amikor közelebb jött, körben fehér lámpákat láttunk, annyira ragyogtak, és olyan sok volt, hogy elvakítottak.”

Ugyanazon az estén a New York Daily News újság szerkesztőséget öten is felhivták, akik szintén látták a különleges idegen járművet. A szemtanúk közül ketten jegyzőkönyvbe is vetették megfigyelésüket a rendőrséggel.

Mielőtt Lennon élményét a kábítószer hatásának, hallucinációnak tudnánk be, szeretnénk hangsúlyozni, hogy Lennon újra meg újra elmondta, hogy azon az estén nem drogozott.

Akkoriban azért is nem tette közze észleléset a médiában, mert nem akarta, hogy kábítószerfogyasztással vádolják meg. Később meggondolta magát, és mégis beszámolt egy rádiointerjúban az esetről.

Azonban a Beatles-tag UFO-sztorijának ezzel meg nem volt vége. Mivel Lennont már régóta foglalkoztatták az idegenek, a hetvenes évek közepén Elton John bemutatta a parafenomén Uri Gellernek. Geller csak egy háztömbnyire lakott Lennontól New York-ban, így általában hetente egyszer találkoztak egy kávézóban.

Barátság szövődött köztük, és néhány héttel a meggyilkolása előtt Lennon egy külonleges fémdarabot adott át Urinak. A fémdarab állítólag a földönkívuliektől származott. Geller így írta le a tárgyat:

„Egy rendkivüli, majdnem teljesen tojás alakú fémdarab, nagyon sima, és nagyon nehéz. Lennon azt is elmesélte, hogyan jutott a tárgy a birtokába. Az éjszaka közepén egyszer csak váratlanul felébredt, mert az ajtaját ragyogó fény árasztotta el. Aztán hirtelen négy idegen lényt látott, akiket „extrém kicsinek” írt le. A zenész el akarta őket távolítani, de ahányszor csak egy lépest tett a teremtmények felé, azok „visszalöktek, anélkül, hogy megérintettek volna”.

Amikor Lennon reggel felébredt, a kérdéses fémdarabot tartotta a kezében. Talán a földönkívüliek eltérítették? Ez a jelenség ismert az ufológusok előtt, és „hálószoba-látogatásnak” hívják: idegen lények éjszaka behatolnak gyanútlan emberek hálószobáiba, és elrabolják őket. Hogy hol van ma ez a rejtélyes tárgy? Állítólag még mindig Uri Geller birtokában.Ő viszont máig megtagadta a fém tudományos vizsgálatát, mondván, szeretné a Földön kívülről származó tárgy nimbuszát megőrizni…

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend