A valódi UFO-kutatás mártírja: Jean Migueres

1969. augusztus 10-én a 29 éves Jean Migueres mentősofőr szokásos munkáját végezte, ám ez a nap örökre megváltoztatta az életét.

Azt a feladatot kapta ugyanis, hogy egy dél-francia város, Perpignan kórházából egy haldokló öreg embert hazaszállítson az észak-francia otthonába; a haldoklónak ez volt az utolsó kívánsága, nem akart kórházban meghalni.

18.40-kor Jean öccsével együtt, aki betegszállító volt, megjelent egy akkor legkorszerűbbnek számító mentőkocsival az öregember otthona előtt, hogy feleségével együtt Rouen városába szállítsák őket.

Röviddel Párizs előtt azonban az öregember meghalt.

Egy rövid fővárosi pihenő után a szomorú utazás továbbfolytatódott Louviers-en át Rouen felé az A13-as autóúton.

Migueres elég nagy sebességgel hajtott a háromsávos úton, amikor valami bizsergést érzett a fejében, mintha szavakat véstek volna beléje:

„Ne félj semmit, bízd csak ránk magad, akkor nem lesz számodra fájdalmas. Azért vagyunk itt, hogy megvédjünk; az egész számodra csak egy illúzió lesz. Nem fogsz érzeni semmit, csak arra kérünk, hogy maradj nyugodt!“

Jean Migueres
Jean Migueres

Ekkor még Jean, a mentőkocsi-vezetője azt gondolta, hogy mindez a fejében csak hallucináció volt, ám hirtelen az égen egy fehéren csillogó felhőt vett észre maga előtt, amely úgy tűnt, hogy feléje közeledik és amelynek fémes kontúrja volt.

Egyidejűleg Jean tőle mintegy két kilométer távolságban megpillantott egy vele szembejövő autót is, amelynek a vezetője nyilvánvalóan részeg volt, hiszen a sávok között kacskaringózva ide-oda vezette a kocsiját. Migueres persze megpróbálta kikerülni, de hiába: a két kocsi frontálisan egymásnak ütközött. Az eredmény mindkét részről totálkár!

„Ennél a borzalmas ütközésnél mindkét jármű szabályszerűen szétroncsolódott“, írta következő nap a helyi újság.

A louviers-i rendőrség 999. számú közleményében a járművek összeütközési sebességét több, mint 310 km/órára becsülte.

Az összeütközés ereje a mentőkocsi utasait kihajította az útra.

Egyedül Jean Migueres marad súlyosan sérülten a roncsok között fogva.

Jean Migueres

A mentőosztagnak több, mint három órába került, míg kiszabadították szorult helyzetéből.

Jeant a széttört karosszériából szabályosan ki kellett vágni és egy tűzoltó-mentőkocsiban az autóüléssel együtt kellett elszállítani, mivel annyira sérült volt, hogy hordágyra sem lehetett fektetni.

Másnap reggel 8.45-re, mikor beszállították a louviers-i klinikára, Jean Migueresnél beállt a klinikai halál. Bár gyorsan lemondtak róla, egy újraélesztési kísérlet során Jean mégis magához tért.

Sérüléseit számba véve, számos nyílt törést állapítottak meg nála a felső és az alsó végtagoknál, azonkívül medencecsont- és orrcsonttörése is volt.

Mellcsontja annyira benyomódott, hogy beleszúródott a tüdejébe. Belső vérzéseket állapítottak meg a lépnél, az epénél és a májnál is.

18-szor kellett megműteni, miközben háromszor klinikailag halottnak nyilvánították. Az orvosai szerint kész csoda volt, hogy egyáltalán túlélte a balesetet.

Ám Jean Migueres eközben elszántan hallgatott arról, ami közvetlenül a balesete alatt történt vele, mivel attól tartott, hogy bolondnak nézik.

Csak később, mikor már fel tudta idézni a részleteket, közvetlenül az ütközés után – így mesélte – megjelent neki egy lény, aki kinézetében a földi emberekhez hasonlított, bár a koponyája nagyobb és határozottan fejlettebb volt a miénknél.

Jean Migueres

Ebben a pillanatban újra bizsergést érzett a fejében, majd szavakat hallott: „Nyugodj meg, csak látszólag sérültél meg, a valóságban semmi bajod sincsen.

Nem fogsz semmilyen testi fájdalmat érezni, sem a baleset miatt szenvedni. Mostantól kezdve sokkal több vitalitással fogsz rendelkezni, mint korábban.

A bolygód számára még ismeretlen eljárással foglak meggyógyítani“.

A lény egy kicsiny, világító korongot helyezett a nyakára, ekkor villámcsapásszerű valami belényilalt.

„Újradimenzionáltalak“, mondta a lény, majd eltűnt, anélkül, hogy előtte bármit is igért volna:„majd még eljövünk hozzád“.

És Jean valóban nem is érzett a balesete utáni időben semmilyen fájdalmat.

De a lény második ígérete is igaz lett: a következő hónapokban Jean Migueres az őt megmentő lényektől folyamatos tájékoztatást kapott.

„Mi a te Mindenség-testvéreid vagyunk“,fedték fel magukat, „épp olyan élő és intelligens lények, mint ti.

A mi fizikai sajátosságaink és felépítésünk sok vonatkozásban hasonló a tiétekhez.

Az a követünk, aki neked a mentőautóban megjelent, ezt az eredeti alakjában tette.

Bár előfordulhat, hogy bizonyos kapcsolatoknál a külalakunkat megváltoztatjuk, ami azért lehetséges, mert mi a matériát abszolút uralni tudjuk.

Mi a fizikai evolúció minden fokán keresztül mentünk, épp úgy, ahogy ti is keresztül fogtok menni, azonban mi már a ti evolúciós fázisotokat korszakokkal ezelőtt magunk mögött hagytuk, amely mintegy 20 millió évnek felelne meg a ti földi időszámításotok szerint.

Képesek vagyunk a bolygótok valamennyi nyelvén telepatikusan kommunikálni, és felhasználjuk ezen nyelvek mindegyikéből azokat a szavakat, melyek jelenlegi megértési szinteteken érthetőek.“

Jean megtudta, hogy a világegyetemben egy Intergalatikus Konföderáció létezik. melynek az a feladata, hogy fenntartsa az egyensúlyt az univerzumban, és mindazokat a bolygókat egyesítse, melyeknek sikerült a technológiájukat és a spiritualitásukat hasonló módon és egymással párhuzamosan fejleszteniük.

De megtudta azt is, hogy a kozmoszban vannak olyan bolygók, melyeken ugyan már intelligens élet fejlődött ki, ám a csillagidejüket még nem érték el (megj: csillagidő azt jelenti, hogy minden bolygó fejlődése zodiákus-korszakokon át halad, és ezeken a bolygókon az intelligens élet még nem lépett be egy spirituális-technikailag fejlett korszakba – ahogy a Föld sem!) ezért a fejlődésüket még a Konföderáció támogatja.

A földönkívüliek az emberiség szülei. Ők gyakran beavatkoztak mind a Föld, mind más bolygók életébe, hogy a kialakuló civilizációknak segítsenek és a spirituális és egyúttal a technikai evolúciójukat vezessék.

A korábbi korszakokban az emberiség fejlődésére is alapvető befolyást gyakoroltak.

Jean Migueres tőlük azt a feladatot kapta, hogy országa népét a földönkívüliekkel való kapcsolatra előkészítse.

Ő ezt elfogadva és 1977-től a nyilvánosság elé lépve, elkezdett előadásokat tartani a földönkívüliekkel való találkozásáról és a kapcsolatfelvételt előkészítő küldetéséről.

Jean Migueres

A Jean Migueres-rel való közvetlen kapcsolatfelvételük oka pedig az akkor végbe ment holdraszállás volt.

Ők nagy veszélyt látnak abban, hogy egy olyan emberiség, amely a saját világát beszennyezi és elpusztítja, amely nem tud békében élni és amelynek cselekedeteit egyedül kapzsiság határozza meg, az önpusztítás vírusát az egész kozmoszban elterjessze.

Ahogy Migueres írta:

„Semmiképpen sincs jogunk arra, hogy a mi negativitásunkat, a mi gyilkos fegyvereinket, a mi korrupt életmódunkat és betegségeinket más olyan bolygókra exportáljuk, amelyek technológiailag kevésbé fejlettek, mint a miénk, és így azok lakosai sem védekezni, sem hatékonyan ellenállni nem tudnak nekünk. Ráadásul ez ment végbe már a Földön is: éppen a fejlődő országok népeinek a rovására!“

Az Intergalaktikus Konföderációnak az a feladata, hogy az univerzumban fenntartsa a békét, ezért számára elfogadhatatlan, hogy a nem-békés fajok más bolygóra veszélyt jelentsenek.

A Kozmikus Őrzőknek az a feladata, ahogy ez a nevük is mutatja, hogy a bolygók élete felett őrködjenek.

Ők megfigyelik és irányítják a különböző népek evolúcióját az úgynevezett fejlődő bolygókon.

Diagnózisuk bolygónk jelenlegi állapotáról:

„Mind a Föld, mind a lakosai betegségben szenvednek. Csak akkor lehet a szükséges változtatást a fejlődési menetben véghezvinni, ha minden ember belülről megváltozik.“

Jean Migueres szerint: „Mi mindannyian egy lánc tagjai, az univerzum sejtjei vagyunk. Ami a Földön történik, azért mindannyian felelősek vagyunk.

1996 az az év, (megj: írta Jean Migueres a ‚1996 La revelation‘ című 1986-os utolsó könyvében ) amikor ‚Első Kapcsolatfelvétel‘ eseményét eredetileg tervbe vették.

Jean Migueres

Minden ember a tudati fejlődésétől függően, ez a kapcsolat itt a Földön hamarabb vagy később jöhet létre.

Mert a Föld jövője és a kapcsolatok jellege, melyeket mi a mindenség azon lényeivel, akik a fény emberei, ápolni fogunk, a mi felelősségünk.

Mert mindenekelőtt az univerzum polgárai vagyunk.

Az Intergalaktikus Konföderáció előttünk való megjelenése, ami számunkra az aranykorszak kezdete lenne, csak egy egyszerű rutinfeladat, amely mégis garanciát jelent a boldogság, a harmónia és a béke korszakának eljövetelére.

Ám ennek megvalósulása teljesen tőlünk függ.“

Jean Migueres-t 1992. július 28-án Lyonban a nyílt utcán több lövéssel agyonlőtték.

Felesége, Odile és Jean egykori barátai továbbra is azért dolgoznak, hogy Jean Migueres kozmikus küldetése mindenki számára ismert legyen.

forrás: www.spiritufo.dito.hu

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend