Könnyen lehet, hogy a földönkívüli látogatók valójában interdimenzionális utazók – állítja Avi Loeb, a Harvard professzora.

A szakember úgy véli, hogy a CERN részecskegyorsítójában végzett kutatások hamarosan feltárhatják ezen dimenziók természetét.

Loeb a „The Paranormal UFO Connection” című dokumentumfilmben beszélt elméletéről.

Feltételezése szerint a technikai fejlődésben évmilliárdokkal előttünk járó idegenek kvantumgravitációs technikát használnak dimenzióközi utazásaikhoz.

Úgy véli, ezzel a módszerrel jelentősen csökkenthető az űrbeli ütközések és egyéb kockázatok valószínűsége, így a kozmoszon való áthaladás jóval zökkenőmentesebb lehet.

„A dimenziók közötti utazások gyakorlata új távlatokat nyithat a valóság alaposabb megismerésére, kilépve a három dimenziós keretek közül.” – fogalmaz a kutató.

Loeb hangsúlyozta, hogy az interdimenzionális utazás felfedezése olyan ámulatot váltana ki a jelenkor emberéből, mintha a barlanglakó ősember szembesülne egy modern nagyváros látványával.

Avi Loeb harvardi professzor elmélete izgalmas kérdéseket feszeget

A CERN Nagy Hadronütköztetőjének (LHC) segítségével jelenleg is azon munkálkodnak a szakemberek, hogy megfejtsék az univerzum titkait, beleértve a világmindenséget létrehozó erőket is.

A Higgs-bozon, vagyis az „isteni részecske” 2012-es felfedezése jelentős mérföldkövet jelentett ezeknek az „építőköveknek” megértésében, és megalapozta a kvantumvilággal kapcsolatos további kutatásokat.

A harvardi professzor nemrég Pápua Új-Guineába utazott. Expedíciójának célja egy 2014-ben becsapódott űrobjektumból származó lehetséges idegen technológia visszafejtése.

Loeb rendkívül elkötelezett az idegen életformákra utaló bizonyítékok mielőbbi feltárásában. Lelkesen támogatja azt az elképzelést, hogy a globális katonai kiadások egy részét az idegen civilizációk felkutatására fordítsák, kiemelve ennek fontosságát az emberiség jövőjére nézve.

Mark Christopher Lee a „The Paranormal UFO Connection” című dokumentumfilm rendezője is osztja Loeb véleményét, miszerint az idegenek dimenziókon keresztül utazva érkeznek más bolygókra, így hozzánk is.

Avi Loeb nézetei az elméleti fizika és a földönkívüliekkel kapcsolatos teóriák izgalmas egyvelegét képezik, s egy olyan univerzumról nyújtanak meggyőző víziót, mely talán jóval színesebb és összetettebb annál, mint ahogy azt eddig képzeltük.

forrás

Avi Loeb

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend