Így nézhet ki a hely, ahol a lezuhant UFO-kat tanulmányozzák? -Látványos animáció készült az 51-es körzet titkos bázisáról

Az 51-es körzet neve valószínűleg ismerősen hangzik azok számára, akik alaposabban beleásták magukat az UFO-irodalomba.

Állítólag ezen a helyen őrzik azoknak a földönkívüli űrhajóknak a roncsait, melyek az USA különböző részein zuhantak le, de beszélnek még idegen lények lefagyasztott tetemeiről is.

Az 51-es körzet akkor került igazán az érdeklődés középpontjába, amikor Bob Lazar előállt történetével, miszerint az 1980-as évek végén a létesítmény titkos, S-4 elnevezésű bázisán dolgozott.

Lazar elmondta, hogy a Galileo-projekt kutatójaként az volt a feladata, hogy tanulmányozza és műszakilag visszafejtse az idegen technológiát.

A rejtélyes S4 bázisról, ahol a férfi dolgozott nincsenek bizonyítottan valós fényképek vagy videófelvételek, most viszont egy lenyűgöző számítógépes animációnak köszönhetően „megnézhetjük”, hogyan mutathat belülről az a féltve őrzött objektum, melynek falain belül idegen világok titkait őrzik.

A látványos animációt a „Bob Lazar: Az 51-es körzet és a repülő csészealjak” című nagyszerű dokumentumfilm ihlette, elkészítésében pedig Dan Burisch és Michael Schratt is részt vettek. Mindketten gyakori vendégei az olyan ismeretterjesztő sorozatoknak, mint az „Ősi idegenek” vagy az „UFO-akták”.

A videót érdemes fülhallgatóval és teljes képernyőn megnézni.

51-es körzet animáció Bob Lazar

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend