Gareth Bale hisz a földönkívüliekben, és csapattársait is igyekszik meggyőzni

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Gareth Bale, a Tottenham walesi támadója biztos benne, hogy léteznek más intelligens fajok is az univerzumban.

A 31 éves labdarúgó a Sky Sportsnak adott interjúban a szurkolók által feltett kérdésekre válaszolt. Valaki azzal kapcsolatban kérdezte a sztárt, hogy hogyan vélekedik a földönkívüli élet lehetőségéről?

Sokakat meglepő válaszában Bale elárulta, hogy a téma már jóideje foglalkoztatja, így számos UFO-król és földönkívüliekről szóló dokumentumfilmet megnézett a világhálón.

Gareth Bale

Bale szerint a földönkívüliek létezésére rengeteg bizonyíték van, az embereknek csupán egy kicsit jobban kell kutakodniuk. Világszerte voltak olyan esetek, melyeket a mai napig sem tudtak megmagyarázni, elég csak a közelmúltban nyilvánosságra hozott amerikai UFO-észlelésekre gondolni.

„Az a sok észlelés nem lehet mind hamis” – állítja.

Nézeteiről csapattársait is igyekezett meggyőzni, többek között az angol csatárt, Harry Kane-t is, aki Bale-lel szemben igencsak szkeptikus a földönkívüliekkel kapcsolatban.

„Nem végzett elég kutatást…” – jegyezte meg mosolyogva.

Több sikerrel járt honfitársával, Joe Rodonnal, aki viszont érdeklődést mutatott, s megígérte, hogy jobban beleássa magát a témába.

Nemrég egyébként egy másik labdarúgó, a Roma angol védője, Chris Smalling került a média érdeklődésének középpontjába. Smalling azt állította, hogy jamaicai nyaralásuk alkalmával feleségével egy ismeretlen objektumot figyeltek meg, ami rendkívül megrémítette őket.

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend