A Galaktikus Föderáció

870Shares

A Galaktikus Föderáció mindenekelőtt másvilági szervezet.Fizikai lények nem lennének képesek irányítani a galaxist. Ennek oka, hogy a fizikai lények ideiglenes teremtmények, csupán rövid ideig léteznek a fizikai világban.

Emellett a fizikai élet jelentős részét felemészti a gyermekkor és az öregség, és még egy hosszú életű ember esetében is csak néhány felnőtt, produktív évről beszélhetünk.

Ráadásul a galaxis az emberi élethez viszonyítva aránytalanul nagy időléptékben fejlődik.

A galaktikus élet fejlődését megfigyelni, abban segédkezni csak olyan lények tudnak, akiknek aktív emlékezete nem kb. 70 évre, hanem sokkal hosszabb időre terjed ki.

Egy-egy faj evolúciójának drámája néha több ezer év alatt zajlik le, és ha a Galaktikus Föderáció segíti a fajt, akkor a programban részt vevő lényeknek sokáig jelen kell lenniük. A fizikai lények erre nem képesek.

A fizikai életet mindannyian megtapasztaljuk. Néha iskolának is nevezik, ahol a szellemi lények valamilyen szempontból jobbakká válnak. De a fizikai világ nem egyszerűen a transzcendens lények oktatási terepe, hanem a lét valóságos dimenziója.

A fizikai és szellemi világ közt az a legfőbb különbség, hogy a fizikai világban mindenki csak viszonylag rövid ideig tartózkodik, elvégzi a dolgát, majd meglehetősen gyorsan távozik. De azért igazi élet folyik benne, még ha rövid ideig is tart.

A Galaktikus Föderáció nem zárható a fizikai világ börtönébe

Ez egyenlő lenne az öngyilkossággal a szervezet és sok faj szempontjából is. Tekintettel a fizikai társadalom fejlődésének váratlan fordulataira, ki tudná előre megjósolni a változásokat?

galaktikus-foderacio02

Egyik nap még olyan döntés születik, hogy segíteni kell a másik fajt. De a fizikai lények gyorsan változtatják véleményüket, ha mondjuk egy évig nem jól működik a gazdaság.

A fizikai lényekre jellemző változékony személyiségekkel nem lehet elirányítani egy galaxist.

A galaktikus kormányzat hosszú távra tervez, és csak transzcendens, vagyis a szellemi, másvilági lények felelnek meg ennek a célnak. Nem véletlen tehát, hogy a Galaktikus Föderáció másvilági szervezet, ez így törvényszerű.

Eljön majd az az idő, amikor az emberiség képes lesz technikailag áthidalni a fizikai és a szellemvilág közti szakadékot.

De addig is kénytelenek vagyunk a felsőbb énünkön keresztül, a saját idegrendszerünkre hagyatkozva érintkezni a Föderáció képviselőivel.

Nem ismerték a számírást, mégis mérnöki zsenik voltak a pueblók

Nem ismerték a számírást, mégis mérnöki zsenik voltak a pueblók

Mai szemmel nehéz elhinni, hogy valaki az írott számok és az írott nyelv ismerete nélkül komolyabb épületeket alkosson. A pueblo…

A genetikus korong rejtélye – Évezredekkel ezelőtti embrió-tanulmányok?

A genetikus korong rejtélye – Évezredekkel ezelőtti embrió-tanulmányok?

A 2001-ben Bécsben megrendezett, “A megmagyarázhatatlan dolgok világa” című kiállításon bemutattak egy rendkívül érdekes kiállítási tárgyat, amely Kolumbiából származik és…

Világmegváltó meditáció? – A meditáló elnök lenyűgöző története

Világmegváltó meditáció? – A meditáló elnök lenyűgöző története

Az elmúlt héten a diákjaim egy csoportja tartott prezentációt Ken Wilberről, a spirituális filozófusról. Előadásuk egy videó részletet is magában foglalt,…

Az Élet Virága – A teremtésmátrix

Az Élet Virága – A teremtésmátrix

Mintegy 144 kilométerre Luxor városától, az egyiptomi Nílus nyugati partján található egy templom, amely nem hasonlít a Föld semmilyen más…

A harag törvénye

A harag törvénye

Szinte nincs olyan ember, aki valamiért ne mérgelődne. A harag és a düh a gyenge érzelmi kontroll terméke, és nagyon…

Sétáló meditáció

Sétáló meditáció

A labirintusjárás egy ősi meditációs gyakorlat, amely megnyugtatja az elmét, lelassítja a gondolatokat, előhozza a látomásokat, megérzéseket. Rajta keresztül támogatást…

error:
Share via
Copy link