Állítják, hogy a földönkívüliek gyógyították meg őket – Szemtanúk beszámolói a jó szándékú idegenekről

Az ufológiai szakirodalom számon tart olyan különleges eseteket, amelyekben a földönkívüliek megjelenése elősegítette a gyógyulást.


szerző: Preston Dennett amerikai író és UFO-kutató


Az UFO-k modern kori történetének kezdetétől fogva, amelyet a negyvenes évekre tehetünk, az UFO-k megjelenését minden szempontból kimerítően és hosszan tanulmányozták a kutatás egyre inkább szakosodott területein.

Könyvek születtek az észlelésekről, az eltérítésekről, az űrhajók meghajtásáról és még sok más kérdésről, de nem foglalkoztak még a velük kapcsolatba kerülő embereken észlelt orvosi hatásokról, más szóval az úgynevezett ufológiai gyógyulásokról. Pedig az UFO-knak tulajdonítható állapotjavulás nem új keletű jelenség.

Szinte az összes nagy kutató, Budd Hopkins, John Mack és David Jacobs foglalkozott ilyen természetű jelenségekkel, és valósnak találták őket. Budd Hopkins például kijelentette: A gond az, hogy a földönkívülieknek tulajdonítható gyógyulásokról ritkán szerzünk tudomást. Olykor nem is tudjuk, hogyan értékeljük őket.

Én személy szerint sajnálom, mert ismerek olyan embereket, akíket elraboltak a földönkívüliek, és bár ebből komoly mentális problémáik származtak, szívesen alávetnék magukat ilyenfajta gyógyításnak.

Valójában nincsenek komoly bizonyítékok arra, hogy a földönkívüliek ellenségesen viszonyulnának hozzánk, hogy meg akarnák szállni bolygónkat, vagy bármi hasonlóra készülnének, ezért bizakodóan tekintek esetleges látogatásuk elé. De abban sem lehetünk biztosak, hogy azért jönnek, hogy segítsenek nekünk. Valószínűleg nem lenne AIDS, és ózonlyuk sem, ha egyértelműen baráti céllal jöttek volna ide.

David Jacobs szerint egészen ritka esetben előfordul, hogy az idegenek kigyógyítottak általuk elrabolt embereket különböző betegségekből.

Ez mindenesetre nem jelenti azt, hogy az idegenek közölték volna azzal, akivel kapcsolatba léptek, miszerint azzal a szándékkal jöttek ide, hogy kigyógyítsák őket a rákos megbetegedésből.

Ez csupán néhány egészen különleges esetben fordult elő, amikor bár úgy tűnt, hogy az idegenek azzal a látszólagos céllal jelentek meg, hogy megmentsék az emberi fajt, valójában saját érdekeik szerint cselekedtek.

Az egyik ilyen eset alanya kijelentette: Ez egy szokásos karbantartási tevékenység. John Mack pszichiáter szerint viszont: Bizonyos esetekben a kapcsolatfelvétel félelmetes, sokkoló és nyugtalanító volt, más esetekben viszont orvosi, gyógyászati jellege volt. Sokan átéltek orvosi jellegű beavatkozásokat, vagy tanúí voltak ilyesminek.

Ezek egy része egy konkrét betegség, például gócos tüdőgyulladás, gyermekkori leukémia vagy csak kisebb sebek gyógyítására irányult. Én magam is közöltem egy esetet, amelyben egy gyermekbánulásból visszamaradt izomsorvadás kezeltek.

Egy rejtély számokban

Statisztikailag kimutatható, hogy a betegségek kezelése nem általánosan megfigyelhető jelenség az idegenekkel való találkozások történetében. Ennek ellenére olyan ufológusok, mint Brad Steiger, Richard Boylan, John Carpenter, Leonard Stringfield, Antonio Huneeus, Ralph és Judy Blum, James Harder, Jim és Coral Lorenzen, Kevin Randle, William Hamilton, Jacques Vallée, Michael Hesemann és Timothy Green Beckley, egy-egy UFO- találkozást vizsgálva, gyógyitással kapcsolatos információkhoz jutottak.

Edith Fiore például állította, hogy több betege is átélt földönkívüliekhez kapcsolható kezelést. Valójában hányan lehetnek, akiknek ilyesmiben volt részük? A számukat csupán az ismertté vált esetek alapján becsülhetjük meg.

Az első, erre utaló adatokat talán az UFO Abductions című kötetből vehetjük, majd a The Measure of History által elemzett kétszázhetven esetből legalább harminc utalható az ufológiai gyógyítás tárgykörébe. Összefoglalva: az eltérített emberek tizenegy százaléka jelentette ki, hogy az idegenekkel kapcsolatba kerülve kigyógyult az adott időpontban meglévő betegségeiből.

Thomas Bullard szerint: A szemtanúkon megfigyelhető mellékhatások másik oldala a gyógyulás. A gyógyulások nagy része feltehetőleg a földönkivüliek által elrendelt műtét eredménye, miután a mellékhatások talán nem szándékos következmények voltak. Bullard munkáját Dan Wright fejlesztette tovább a Mutual UFO Network (MUFON) kiadásában, az eltérítés jelenségéről megjelent elemző összegzésében.

A korábbi statisztikákból kitűnik, hogy akik élvezhették az ufonauták által adott kezelés jótékony hatását 13 százalékot (4 eset) tesznek ki, és pontosan azokról van szó, akiket állításuk szerint a földönkivüliek megvizsgáltak. Ez az eredmény végülis nem különösebben meglepő, mivel az elrablási esetek fő jellemzői éppen az idegenek által elvégzett orvosi vizsgálatok körül sűrűsödnek.

Az UFO-irodalomban szereplő összes gyógyulási esetet áttekintve több, mint száz sikeres gyógyulást találtam, amelyeket az UFO Healings: True Accounts of People Healed by Extraterrestrials című könyvemben ismertettem. A meggyógyított betegségek az egyszerű megfázástól a rákig terjednek.

A találkozások során meggyógyult betegségek: érfaltágulat, izületi gyulladás, rák, diftéria, májbetegségek, sclerosis multiplex, sterilitás, gyermekbénulás, veseproblémák, megfázás, tuberkulózis, szemölcsök, daganatok, érdaganat, asztma,izomrendellenesség, gerincbántalmak, láz, rövidlátás, gócos tüdőgyulladás, szívelégtelenség, zúzódások, reumás fájdalmak.

A százöt bejelentett gyógyulási eset közül huszonnégy esetben kisebb, felületi sebek begyógyulásáról van szó, tizenhat kisebb betegségből való felépülésre, illetve rossz közérzet megszűnésére vonatkozik, hét eset a szemmel kapcsolatos, négy a belső elválasztású mirigyekkel, hat a tüdővel, harmincegy krónikus betegséggel függ össze, tizenegy esetben pedig rákos betegségből való gyógyulásáról van szó.

Az ufológiai szakirodalom sok olyan esetről számot be, amikor a gyógyulás ugyan földönkívüliekkel létesült kapcsolat során következik be, de a gyógyító hatás nem közvetlenül az elrablás során érvényesül.

Sajátos eset történt 1995. szeptember 3-án Robert Goode és Billy MacCoy rendőrökkel, akik a gépkocsiban ülve haladtak a texasi Damontól délre a 36-os úton. Egy futballmérkőzés után tartottak hazafelé, amikor a volánnál ülő Goode éles fájdalmat érzett a bal keze egyik ujjában, amelyet megmart egy házi krokodil. Az ujja feldagadt és piros volt.

Egyszercsak MacCoy különös, vörös fényt látott a kocsi oldalán és felhívta rá társa figyelmét is. Megállították az autót, és akkor megpillantották a közeledő UFO-t. A következő pillanatban egy éles fénycsóva annyira elvakította őket, hogy nem is nagyon láthatták, mi történik.

Goode, aki a bal karját kilógatta az ablakon, hirtelen forróságot érzett a karjában, ami az idegen járműből jött. Amikor ismét elindultak, Goode-nak feltűnt, hogy nem érez semmiféle fájdalmat. Éreztem, hogy az ujjam már nem fáj, így aztán levettem a kötést és döbbenten láttam, hogy a harapásnak már semmi nyoma.

MacCoy hozzátette: Láttam, hogy a barátom ujja már nem dagadt és teljesen jól volt. Sok hasonló esetről tudunk. Például egy francia orvosnak meggyógyult a lábán lévő sebe, egy perui tisztnek reumás fájdalmait szüntették meg és megjavult a rövidlátása is; egy argentin férfinek két foga kinőtt, miután találkozott a földönkívüliekkel; egy brazil tiszt lányát a ráktól mentették meg. Ezeknek az eseményeknek az a legérdekesebb momentuma, hogy ezeket az embereket fénysugárral gyógyították meg.

Regressziós hipnózis

Szeretnék részletesebben foglalkozni egy olyan esettel, amelynek egy kaliforniai kislány volt a főszereplője. A sajtó ennek a történetnek nem tulajdonított különösebb jelentőséget. Az ötvenes évek elején Barbara Lamb terapeuta és ufológus regressziós hipnózisnak vetett alá egy kislányt, aki nemi erőszak áldozata lett, melynek során sérüléseket szenvedett el a nemi szervek környékén. Ez után a kislány állítólag egy űrhajóra került, ahol az idegenek klinikai vizsgálatokat végeztek el rajta, azzal a céllal, hogy begyógyítsák a sebeket.

A sérülések gyógyítása a test minden részén előforduló, jótékony ‘beavatkozásoknak csupán egyik jellemzője, amelyekkel a földönkívüliekkel való találkozások során és után találkozunk. Bob Leers, a West Virginia UFO szerzője egy olyan esetet vizsgált, amikor a szemtanú azt állította, hogy fogbetegségből gyógyították ki. A kelet-virginiai Harrison megyében lakó Daniel D. elbeszélése szerint több ízben találkozott különféle kinézetű idegenekkel.

Daniel hisz a földönkívüliek jóindulatában, akikkel kapcsolatba került: Semmilyen módon nem ártottak nekem, sőt azt hiszem, még segítettek is. Már régóta ki kellett volna húzatnom a bölcsességfogaimat, mert problémáim voltak velük pénz hiányában még nem jutottam hozzá. Amikor a földönkivüliek elraboltak, valamit beletettek a lyukas fogaimba, és azóta nem volt velük bajom.

A földönkivüliek gyógyító ereje az influenzára is kiterjed, ami mind a mai napig megoldatlan problémát jelent a mi orvostudományunk számára, valamint a megfázásra, amelyet a gyógyulási esetekkel foglalkozó egyik legnagyobb ufológus, Leonard Strincgfield beszámolója szerint fénysugarakkal kezelnek.

1975. május 10-én a Kentucky-beli Florence-ben Chuck Doyle kiment, hogy megnézze a lovait, amikor egy körülbelül hat méter hosszú, papírsárkányhoz hasonlító fémtárgyat látott, amelyik siklórepülésben ereszkedett alá a szomszédja kertje fölött. A szemtanú szerint a tárgyon különbözö színű fények látszottak, majd egy zöld fénysugarat bocsátott ki, amely Chuckra irá-nyult, aki úgy érezte, mintha egy hideg vízsugár érte volna, amely megdermesztette.

Abban a pillanatban egy csomó különös Jel árasztotta el az agyát: egy sor matematikai egyenlet, majd egy különös színekből álló kaleidoszkópszerű kép, amelyből egy ismeretlen bolygó rajzolódott ki. Amikor a fény kihunyt, Chuck a földre zuhant. Az UFO furcsa zajjal eltávolodott, miközben egy bíborszínű vakító fényvillanást lehetett látni. A férfi szinte sokkos állapotban tért haza, és csak néhány nap elteltével tűnt fel neki, hogy az utóbbi időben gyakran jelentkező fejfájása teljesen megszűnt. Elment az orvoshoz, akinek nem szólt az észlelésről, és a doktor megállapította, hogy tökéletesen rendbejött.

Ismeretlen érdekek

Fontos részlet, amit szükségesnek tartok ismertetni, hogy a földönkívüliek különös érdeklődést tanúsítanak az emberek szeme iránt. Ezt a szervet kiemelik, majd később visszahelyezik. John Carpenter tanulmányozott ilyen esetet, amely egy tizenkét éves fiúval fordult elő. Az esetben az a különleges, hogy a földönkivüliekkel való találkozás után a fiú látása jelentősen megjavult.

A Carpenter által végzett regressziós hipnózisnak köszönhetően Eddie újra átélte elrablásának történetét és elmesélte, hogy egy alkalommal a földönkivüliek eltávolították az egyik szemét, majd visszatették.

Eddie úgy gondolta, hogy a műtét csupán szembetegsége meggyógyitását célozta, nem azért végezték, hogy valamilyen műszert helyezzenek bele. A műtét eredményeként javult a korábban gyenge színlátása, különösen a zöld szín vonatkozásában — állította a fiú orvosa. A szakembereknek és maguknak az esetek tanúinak is megoszlik a véleménye abban kérdésben, hogy az embereken végzett gyógyitási tevékenységet a jószivüségnek vagy pusztán egyéni érdekeknek tulajdonítsák-e.

Az ufológia történetében egyedülálló esetnek volt szereplője Hans Lauritzen dán nyomozó. Brad Steiger kutató, ufológus szakíró hosszasan tanulmányozta ezt az esetet. Lauritzennek szólt valaki, akit korábban elraboltak a földönkivüliek, hogy ö is kapcsolatba fog kerülni velük. Ezt a megjegyzést munkatársai jelenlétében tette, Lauritzen ugyanis egy májfertőzés miatt rossz egészségi állapotban volt, s mozogni is alig tudott.

Hans és a munkatársai két nagy, narancssárga kört láttak az égen, amelyek körülbelül száz méterre voltak egymástól. Ekkor Lauritzen kivált a csoportból, hogy megpróbáljon telepatikus kapcsolatba lépni az idegenekkel. A kutató szerint megvitatta a földönkivüliekel, hogyan segíthetnének a Föld lakóin.

Amikor már egy órája beszélgettek, Lauritzen meghallotta , hogy a kollégái szólítják. Odaszaladt hozzájuk, és akkor vette észre, hogy egészségi állapota jelentősen javult, a fáradtság és a kimerültség érzése elmúlt. Amikor visszatért a városba, megkereste az orvosát és megkérte, hogy újra vizsgálja meg. Természetesen nem mesélte el, hogy találkozott az idegenekkel. Mindenkit meglepett, hogy a mája a betegség semmi jelét nem mutatta, ismét normális méretű volt.

Részleges bénulás

A következőhöz hasonló példák bizonyítják, hogy a földönkívüliek mennyivel előttünk járnak az orvostudomány területén. Edith Fiore tanulmányozta a kaliforniai Santa Barbarában élő, tizennyolc éves Ted esetét, akinél az agyi artériák megnagyobbodása a legkülönbözőbb súlyos tüneteket okozott. Ted már három éves kora óta kettőslátásban szenvedett, és részben megbénult. Képtelen volt beszélni, vagy segítség nélkül enni.

Később, amikor földönkívüliekkel találkozott, azok agyműtétet végeztek rajta, amelynek számos fontos részletét fel tudta idézni: Egy asztalra fektettek, majd végigtapogatták a koponyámat, amíg meg nem találták a sérült részeket.

Azt a részt valami lézerfélével felnyitották, majd egy tűvékonyságú fénysugarat irányítottak rá, amivel elérték, hogy a kitágult artériák visszanyerjék normális alakjukat. Amikor a műtét leglényegesebb részével elkészültek, ugyanazzal a lézerrel zárták vissza az agykérget. A szövetek olyan tökéletesen illeszkedtek egymáshoz, hogy a műtét után nem maradt semmilyen heg vagy forradás. Úgy tűnik, a földönkívüliek számára a legsúlyosabb betegségek sem jelentenek problémát.

Csodálatos beavatkozások

Földönkívüliek közreműködésével már daganatok és ciszták is meggyógyultak. Az egyik ilyen eset — amelyet Budd Hopkins Betolakodók (Intruders) című könyvében is leír — Debbie Jordannal történt. A lánynál egy cisztát állapítottak meg, amely az UFO-kkal történt találkozás után azonnal eltűnt. William Hamilton MUFON kutató, egy nála Morgana van Klaunsen néven szereplő kaliforniai lány esetét írja le.

Morgana, saját elmondása szerint, a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején többször is találkozott idegenekkel. 1994. december 4-én az orvosa daganatot talált. Az érintett terület a jobb mellétől balra volt.

A daganat eltávolítását célzó műtétet december 14-ére tűzték ki. Előző este Morgana a kisfiával autóban ült, amikor az égen egy fehér, háromszög alakú tárgyat pillantottak meg. Éjszaka arra ébredt, hogy rettenetes fájdalmat érez a mellében, olyan erősen, hogy majdnem elájult.

Van Klaunsen leírja, hogy másnap, amikor az asszony műtétre jelentkezett, ő maga és az orvos is nagyon meglepődött, amikor a sebész egy akkor készült röntgenfelvételt mutatott, amin nyoma sem volt a korábban kimutatott daganatnak. Az asszony tökéletesen gyógyult volt.

A daganatos betegségek már régóta a vezető halandó-ági okok között szerepelnek az egész világon. Nem csak azért, mert a test bármely részét megtámadhatják, hanem azért is, mert a betegség kiváltó okairól még mindig nagyon keveset tudunk. Köztudott, hogy a kezelés nagyon fájdalmas, és nem mindig eredményes. Ezért van az, hogy az idegenek által meggyógyitott betegségek között igen sok a rákos daganat.

Ez történt a Los Angeles-i Licia Davidsonnal is, aki megesküszik rá, hogy daganatos betegségéből az UFO-kkal való találkozást követően gyógyult ki. Licía már régóta kapcsolatban volt a földönkívüliekkel, amikor 1989-ben megállapították, hogy utolsó stádiumban lévő rákos daganata van.

Az áttételek már a hasnyálmirigyet is megtámadták, s igy nem volt lehetőség semmiféle beavatkozásra. Az orvosok három hónapot adtak neki. Ekkor történt, hogy elrabolták őt az idegenek, egy ágyra fektették és hosszú ideig tartó műtétnek vetették alá. „Elvittek, azt mondták, hogy rákom van, és hogy engedjem el magam. Véglegesen kigyógyitottak a bajomból” -emlékszik vissza az asszony.

Az eset után történt kivizsgálás során megállapították, hogy a rákos daganatok nyomtalanul eltűntek. Licia megnézhette az orvosi jelentést és azt mondja, hogy az eset nagy port vert fel az egyik orvosi egyetemen. Azt is megtudta, hogy bizonyos amerikai szervezeteknek tudomásuk volt az idegenekkel való kapcsolatáról.

Az idézett példák csupán kis részét képezik az összes ismert esetnek. Ennek ellenére, ezeket a példákat visszavezethetjük az idegenek által végzett gyógykezelés különböző típusaira. Bár az elbeszélések valószerűtlennek tűnhetnek, túlságosan is sok esetről számoltak be már ahhoz, hogy a jelenséget figyelmen kívül lehessen hagyni.

105 eset statisztikai feldolgozása már lehetővé teszi, hogy az UFO-k által előidézett gyógyitást négy fő kategóriába soroljuk aszerint, hogy hol történt:

1. UFO-kon — 49 százalék

2. A gyógyultak otthonában — 22 százalék

3. Otthonuktól távol — 20 százalék

4. Kórházi osztályokon.

A gyógyulási esetekre utaló adatok 1930-tól napjainkig terjednek: 65 százalék az Egyesült Államokban történt, a többi, 35 százalék főként Európában, Angliában, Oroszországban és Dél-Amerikában.

betegség gyógyulás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend