A félelemtől való megszabadulás mint a földönkívüli kapcsolatok elengedhetetlen feltétele

stephen-michalak-ufo

Stephen Michalak híres esete jó példa arra, hogy mindig az ember belső lelki értettségének a szintje fogja meghatározni az esetleg kialakuló ufós találkozás milyenségét. 

Michalak, aki lengyel származású volt és a 2. világháború idején emigrált Kanadába, 1967. május 20-án winnipegi otthonától mintegy 120 km-re keletre, a Falcon tó környéki erdőkben túrázott, mikor leszállt előtte egy UFO.

Az alábbi 1992-es film részletesen beszámol erről a találkozásról:

A film jól bemutatja minden lényeges mozzanatát annak, amikor egy földi, még ufók realitásával nem számoló személy, hirtelen egy pozitív civilizáció űrhajójával találkozik, melyet persze ő véletlen eseményként él át.

Azonban a kozmoszban olyan, hogy “véletlen”, nem létezik – különösen igaz ez a pozitív földönkívüliekre, akik mindig előre megtervezik a tudatlan földi emberrel való találkozás körülményeit.

A tervezés pedig azért különösen fontos, mivel a földi ember alapvetően egy félelempszichózisnak alávetett lény, mely terheltsége miatt nem csak az érzelmi, de a tudati és érzékszervi képessége is alapvetően torzult!

Ugyanakkor ahhoz, hogy egy találkozás egy pozitív civilizációval egyáltalán létrejöhessen, a földi személynek legalább 4. fokozatú érett lélek-típust kell képviselnie, vagyis egy olyan embert, akinek a szívében már alapvetően a szeretet él, bár ezt tudatilag még nem tudja teljesen kezelni és értelmezni.

Stephen Michalakot is azért választották ki a földönkívüli testvéreink, mivel alapvetően pozitív lény volt, hiszen éppen azért túrázott az erdőben, mivel nagyon szerette a természetet és mindent, ami benne él.

Tehát a kapcsolat első fázisa természetszerűleg adva volt.

A probléma csak a másodiknál kezdődött, mikor felnyílt a csészealj ajtaja, hiszen Michalaknak intuitíve fel kellett volna ismernie, hogy itt őt beszállásra ösztönzik, azaz el akarták vinni egy rövid körutazásra!

A csészealj pedig azért volt üres, vagyis távirányított, mert Michalak akkori tudatállapotában még nem volt képes értelmezni a földönkívüli életet, ezért kellett volna neki először egy távirányított ufóutazás élményének pozitív sokkját átélni, hogy azután a tudata teljesen elfogadhassa a földönkívüli élet realitását.

Van még persze a történetnek egy olyan előzménye is, amely annyira tipikus, annyira a manipulált földi tudat reflexszerű reakciója, hogy bizonyos fokig még humorosnak is lehet tekinteni: a leszállt csészealj értelmezése!

Ez szinte rutinszerű, amely sok kontakt-történet kezdetén lezajlik, miszerint a kontakt személy a számára ismeretlen járművet valamilyen titkos, földi fejlesztésű repülőgépnek nézi.

A történet problémásabb része ( mely szintén tipikus ) csak ezután következik: ahhoz, hogy egy földi ember tudatilag teljesen kezelni tudja egy repülőcsészealj előtte való megjelenését, elvileg alapvető ismeretekkel is rendelkeznie kellene – amivel persze nem rendelkezik, mert nem is rendelkezhet, mert az egész földi társadalom azért dolgozik, hogy soha ne is rendelkezzen vele!

A földönkívüli testvéreink ilyenkor, a távirányított találkozás idején, az anyahajójukból pontosan megfigyelik a tudatlan földi személy minden mozdulatát, és ha veszélyes helyre nyúl vagy lép, akkor azonnal beavatkoznak.

Mivel Michalak előtt a csészealj központi antigravitációs mezőt generáló forgástengelye leállt, ezért az űrhajót körülvevő mágneses mező már nem volt telítve a földi életet veszélyeztető antirészecske-sugárzásokkal. Mikor pedig az égi testvéreink meggyőződtek róla, hogy Michalak nem mer beszállni a csészealjba ( sajnos Michalaknak nem igazán tudatosodott, hogy a csészealj belsejében milyen magas fokú spirituális légkör van! ), az ajtó bezárult. Így az űrhajó oldalának a megérintése ( bár még forró volt ) sem jelenthetett ekkor igazán veszélyt.*

Ám amikor újra beindult az űrhajó forgástengelye, melynek sugárhatása halálos veszélyt képez az űrhajó külső környezetében az oldalától számított kb. 2 méteren belül minden földi élőlényre, a földönkívüli testvéreink nem tehettek mást, mint egy taszító sugárral ellökték Michalakot.

Vannak azonban olyan fizikai tapasztalatok is, melyek azt bizonyítják, hogy a földönkívüli űrhajó-fémtest közvetlen érintése még inaktív állapotában is életveszélyes, ha ez a kontaktus néhány másodpercnél tovább tart. Ezért az is lehetséges, hogy Michalak előtt az űrhajó fémteste valójában hideg volt, de hogy a földönkívüli testvéreink megelőzzék a bajt, csak azon a ponton forrósították fel a fémet, ahol azt Michalak megérintette, éppen azért, hogy azonnal vegye le róla a kezét!

Forrás: spiritufo.ditro.hu 

Legújabb cikkek

Ezek is érdekelhetnek

Eltérítések az ősi Indiában

Eltérítések az ősi Indiában

A jelenkori ufológia legismertebb esetei közé tartoznak az eltérítések, amelyek indítékai igen különbözőek lehetnek, köztük orvosi vizsgálat, nemi kapcsolat,…

Galaktikus támadás (teljes film)

Galaktikus támadás (teljes film)

Zane Zaminski (Charlie Sheen) rádiócsillagász legszívesebben az eget kutatja. Jeleket vár, választ az űrbe sugárzott földi üzenetekre. Ezért…

error:
Share via
Copy link