Fél évet kapott a Pentagon, hogy elárulja, mit tud az UFO-król

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Donald Trump a hétvégén hagyott jóvá egy terjedelmes, több mint 5500 oldalból álló törvényjavaslatot, melynek célja többek között a járvány okozta válság kezelése.

Az aláírással egy 180 napos visszaszámlálás is megkezdődött: a Pentagonnak és a különböző hírszerző szervezeteknek ennyi idejük marad, hogy beszámoljanak arról, mint tudnak az UFO-król – írja a New York Post.

A rendelkezés meglehetősen kevés figyelmet kapott, valószínűleg azért, mert a Szenátus Hírszerzési Bizottságának megjegyzéseként csatolták az éves hírszerzési meghatalmazási törvényhez.

A szöveg értelmében az érintett szervezeteknek egy átfogó jelentést kell készíteniük az azonosítatlan repülő objektumokról.

A dokumentumban az FBI azon részletes elemzéseit is be kell mutatni, melyekkel az Egyesült Államok légterében érzékelt UFO-kat vizsgálták.

Amerikában az utóbbi időkben egyre több döntéshozót kezdtek el foglalkoztatni az azonosítatlan repülő tárgyak. Ennek oka természetesen nem a földönkívüliektől, sokkal inkább az idegen nemzetek kémkedésétől való félelem.

New York Post/24.hu

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend