A MUFON UFO-kutató szervezet egy olyan kamerafelvétel birtokába jutott, melyen nemcsak az UFO-beszámolókból jól ismert fekete ruhás emberek, de még egy UFO is látható.

A videó 2023. szeptember 20.-án, 10.45-kor készült, a helyszínül szolgáló város neve nem került nyilvánosságra. A felvételt beküldő személy elmondása szerint az eset édesanyja lakásánál történt, ahol egy biztonsági kamera figyeli a bejárati ajtó előtti területet.

A háztulajdonos a videó megtekintése után először arra gondolt, hogy a két fekete ruhás talán a gyerekeikhez jött, azonban ők kijelentették, hogy nem ismerik a rejtélyes férfiakat.

A sötét öltönyt és napszemüveget viselő alakok kitartóan kopogtattak az ajtón, és az is megfigyelhető volt, ahogy egymással kommunikálnak, bár szavaikat nem lehetett hallani.

További érdekesség a felvételen az a gömb alakú tárgy, mely a két ember mögött nem messze, a háttérben lebeg. Az nem derült ki, hogy a férfiak távozása után, az „UFO” is eltűnt-e.

Az ismeretlen látogatók megjelenésekor a házban senki sem tartózkodott, a ház tulajdonosa viszont hamarosan kapott egy értesítést okostelefonjára, rajta a kamera által rögzített felvétellel.

Bár az asszony fia nem ismerte a jövevényeket, gyanította, hogy azokról a hírhedt fekete ruhás ügynökökről lehet szó, akik állítólag az UFO-észlelések szemtanúit keresik fel, arra kérve őket, hogy hallgassanak a látottakról.

Scott Waring, a népszerű ufológus elmondta, rendkívül ritka az, hogy a fekete ruhás emberekről videófelvétel is készüljön. Ő úgy véli, ezek az egyének nemcsak az UFO-esetek szemtanúit keresik fel, hanem olyan embereket is, akiket idegenek raboltak el, és akikbe esetleg nyomkövető chipet ültettek. A szakember szerint az eltérítettek sokszor nem is emlékeznek arra, hogy mi történt velük.

Scott Waring ufológus

Waring az ügynököket kísérő gömbről azt nyilatkozta, úgy gondolja, az valamiféle megfigyelő drón lehetett.

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend