Ezen a 8 helyen bukkannak fel leggyakrabban az UFO-k

UFO

Az évek során számtalan UFO-észlelés történt világszerte, melyeket olykor időjárási anomáliákkal, madárrajjal, esetleg hagyományos repülőgépekkel magyaráznak, de még így is akad jó néhány megfigyelés melynek eredetét nem sikerült megfejteni.

Bár az UFO-k bárhol feltűnhetnek bolygónkon, mégis akad néhány pont, ahol előszeretettel jelennek meg, ezekből következik most egy összeállítás.

51-es körzet – Nevada, USA

51-es körzet

Számtalan bejelentés érkezett már a Nevadában található 51-es körzettel kapcsolatban, ahol egyesek szerint hosszú évtizedek óta folyik a földönkívüli technológián alapuló repülőgépek kifejlesztése.

Bár rengeteg azonosítatlan, és furcsa formájú tárgyat láttak a bázis fölött és környékén, a kormányzat a kezdetektől tagadja, hogy bármiféle idegenekkel kapcsolatos tevékenység zajlana a területen.

Nullarbor-síkság – Ausztrália

Az Ausztrália délnyugati részén fekvő Nullarbor-síkság útjain már az ötvenes évek óta történnek különös dolgok. Az erre járó autósok a mai napig erőteljes fényekről, sebesen mozgó fénypontokról, vagy a semmiből előbukkanó humanoid lények megjelenéséről számolnak be.

A Moljebka háromszög – Oroszország

Ez a terület Oroszországban már vagy 100 éve a földönkívüliek tevékenységéről, UFO-k megjelenéséről nevezetes. A legtöbb itteni lakos arról számolt be, hogy furcsa fényeket és szimbólumokat látott megjelenni az égen.

Roswell – Új-Mexikó, USA

Roswell

Roswell város neve még azoknak is ismerősen hangozhat, akik nem igazán foglalkoznak a földönkívüli élet kérdéseivel. 1947-ben állítólag egy földönkívüli űrhajó zuhant le a városhoz közeli farmon, melyet egy William Brazel nevű farmer fedezett fel. Az amerikai kormány ugyan a mai napig tagadja, hogy UFO-katasztrófa történt volna, de az egykori szemtanúk és bennfentesek beszámolói mást mondanak.

Roswell és környéke manapság is az UFO-észlelések egyik legfontosabb helyszíne, továbbra is érkeznek innen hírek szokatlan égi jelenségekről, vagy megmagyarázhatatlan eltűnésekről.

Warminster – Anglia

A Wiltshire nyugati részén található Warminster városa az egyik legjobban dokumentált UFO-eset helyszíne volt.  Az 1960-as évek közepén rengeteg szemtanú látott hatalmas szivar alakú járműveket az égen, melyeket olykor furcsa hanghatások is kísértek.

Az ismeretlen égi objektumok megjelenése az állatok között is több bizarr esetet produkált, egy alkalommal például a galambok Warminster közelében nekirepültek a bénító hanghullámoknak, amelyeket az ott megjelenő UFO bocsáthatott ki, majd merev szárnyakkal lehullottak egy tisztásra.

Warminster azóta is az UFO-kutatók kitüntetett figyelmét élvezi, hiszen a számos megfigyelésen kívül, a gabonakörök egyre gyakoribb megjelenése is fejtörést okoz a kutatóknak.

El Enladrillado, Chile

Az idegenforgalmi szempontból is jelentős területen 2008-ban számtalan UFO-észlelést regisztráltak, azóta a kutatók és a lelkes turisták özönlenek a helyre, egy-egy érdekesebb megfigyelés reményében. Néhányan a helyiek közül úgy vélik, az idegenek leszállóhelyei találhatók itt.

Wycliffe Nos – Ausztrália

Wyccliffe Nos Ausztrália önjelölt „földönkívüli fővárosa”. Már a 2. világháború óta zajlanak erre különös események, melyeket a legtöbben a földönkívüliek számlájára írnak. Nem ritkák az égen megjelenő változatos formájú objektumok és a rejtélyes fényjelenségek sem.

Bonnybridge, Skócia

Bonnybridge

Bonnybridge nemcsak Skóciában, de világszerte ismert, ugyanis évente több, mint 300 UFO-észlelés történik itt.  Sok hipotézis létezik arra, hogy vajon mitől ennyire vonzó Bonnybridge és környéke az idegen látogatók számára.

Az egyik legnépszerűbb teória, hogy a környéken feltehetően egy dimenzió kapu található, mely két párhuzamos világ között segítheti az átjutást, illetve a kietlen táj is megfelelő a leszállásokhoz.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend