Ez a vietnámi nő azt állítja, hogy 11 éve nem aludt

A vietnámi nő elmondása szerint 11 éve szenved álmatlanságban.

A Quang Ngai városában élő 36 éves Tran Thi Luu kálváriája bő egy évtizede kezdődött, amikor szemei látszólag minden ok nélkül könnyezni kezdtek.

Ezt követően a nő már képtelen volt elaludni, így az elmúlt 11 évben legfeljebb csukott szemmel tudott pihenni, míg férje és gyerekei békésen aludtak.

Tran Thi Luu a helyi újságírókkal is megosztotta szomorú történetét, hangsúlyozva, hogy problémája nagyon is valóságos:

„Az, hogy 11 éve nem tudok aludni, nem egy kitalált történet. Nem egy jól hangzó, kiszínezett sztori, amitől lájkokat vagy nézettséget várok. Ha valaki alaposabban megfigyeli az arcomat, láthatja az alvásmegvonás hatásait: a szemeim körül sötét karikák vannak, a bőröm pedig több helyen is foltos lett.”

Férje megbízható támasza a nehézségek óta, de hiába is igyekszik minden este arra bíztatni feleségét, hogy próbáljon megnyugodni és elaludni, az asszony szemére nem jön álom.

Luu szomszédja 10 éve szerzett tudomást arról, hogy barátnőjének komoly alvási problémái vannak. Azóta többször is beszéltek erről, így egyáltalán nem kételkedik a nő szavaiban, ahogy közeli hozzátartozói sem.

Luu egy orvosi központot is felkeresett, ahol súlyos álmatlanságot diagnosztizáltak nála. Az orvosok ugyan felírtak neki egy gyógyszert, annak azonban olyan erőteljes mellékhatásai voltak, hogy pár hónap múlva abba kellett hagynia a szedését.

Elkeserítő állapota ellenére Luu optimista és bizakodó a jövőjét illetően. Bevallotta, hogy egészségi állapota sokat romlott a krónikus alváshiány miatt, de továbbra is reménykedik abban, hogy egy szép napon újra élvezheti majd a minőségi alvást.

forrás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend