Elon Musk: „Ha valaki tudna róla, hogy a földönkívüliek itt vannak, az valószínűleg én lennék.”

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

A SpaceX és a Tesla főnöke azt mondja, egyelőre még nem látott bizonyítékot az idegen életre sehol az univerzumban, de azonnal közzétenné az információt, ha rábukkanna. – írja a Daily Star.

A Tucker Carlson Tonight amerikai talkshow adásában Elon Musk úgy fogalmazott, ha lenne valaki, aki az idegenek földi jelenlétéről tudna valamit, az valószínűleg ő maga lenne.

„Én még nem láttam konkrét bizonyítékot a földönkívüliek jelenlétére, de amint tudomásomra jutna ilyen azonnal tweetelnék róla. Ez valószínűleg minden idők legnagyszerűbb tweetje lenne: Hé srácok, találtunk egyet!” – viccelődött a milliárdos.

A techmogul azt is elárulta, hogy – bár reméli, hogy léteznek földönkívüliek –, nem gondolja, hogy a kormány azon lenne, hogy eltitkolja őket a nyilvánosság elől.

Musk érvelése szerint, amennyiben a kormányzat, tudna a létezésükről, rögtön főgonoszt csinálna belőlük, zöld utat adva az óriási katonai kiadásoknak.

„Folyamatosan a védelmi költségvetés növelésén dolgozunk. Na és mi az, amire senki sem tudna nemet mondani? Ha bejelentenénk a földönkívülieket, és azt mondanánk, rengeteg pénzre van szükségünk, hogy megvédjük tőlük az emberiséget” – figurázta ki Musk az amerikai kormányt.

Elon Musk

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend