„Elárasztották a hivatalomat a chemtrail-beszámolók!” – panaszkodik egy spanyol ügyész

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Hírek

Egy spanyol ügyész arról panaszkodik, hogy hivatalát elárasztották azok a bejelentések, melyben a lakosok a chemtrail (vegyi csík) jelenség miatti aggodalmukat fejezik ki.

A különös problémára Teresa Gisbert hívta fel a figyelmet, a valenciai parlamentben elhangzott beszédében.

Gisbert elmondta, hivatalának törvényi kötelessége kivizsgálni minden beérkező panaszt, de jelezte, hogy az online bejelentések egyszerűsége miatt, munkatársai rengeteg levelet kapnak olyan személyektől, akik úgy hiszik, hogy valamiféle titkos vegyi permetezés zajlik a fejük felett.

Teresa Gisbert

A chemtrail összeesküvés-elmélet Spanyolországban egyébként olyan népszerű, hogy korábban egy átfogó kormányzati jelentés is született azzal a céllal, hogy egyszer s mindenkorra megcáfolja az ilyen és hasonló teóriákat.

Úgy tűnik azonban, hogy a kormány törekvése nem igazán győzte meg a hívőket, akik most már online módon is jelezhetik fenntartásaikat a témával kapcsolatban.

„El sem tudják képzelni, hogy mennyi időt vesz igénybe ezek kivizsgálása” – utalt Gisbert az őket chemtrail-beszámolókkal bombázó lakosokra.

„Senki sem akar vegyi anyagokat szórni ránk, és megmérgezni bennünket” – állítja, bár gyanítható, hogy a bejelentők szerint neki is szerepe van a sokat vitatott jelenség eltusolásában.

A jelentős többletmunka ellenére, Gisbert nem haragszik ezekre az emberekre, szerinte sokkal inkább együttérzésre van szükségük, azt sugallva, hogy a bejelentők valószínűleg különféle mentális problémákkal küzdenek.

Ezzel kapcsolatban megemlítette, hogy van egy „nagyon kedves” hölgy a közösségben, aki már rendszeres bejelentőnek számít, mivel gyakran tájékoztatja őket a kertjéből megfigyelt vegyi csíkokról.

„Meg kell őket hallgatnunk, és segítenünk nekik, mert nagyon szenvednek.” – zárta mondandóját Gisbert.

forrás

chemtrail Spanyolország

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend