Egy vénuszi a Pentagonban – Dr. Frank Stranges kontakta-kapcsolata

valiant-thor

Dr. Frank Stranges tiszteletes az ötvenes évek ismert amerikai evangélistája, aki elnöke volt a a Teológusok Világegyesületének, ezenkívül az arizonai Tucson Egyetem tudományos tanácsadója és a Los Angeles-i polgármester tanácsadó-testületének is a tagja – tehát olyan egyházi emberről van szó, aki világi életben is fontos szerepet töltött be.

1959. december – Az USA Védelmi Minisztérium egy munkatársnője – aki Dr. Stranges-t már korábbról ismerte – a tiszteletes egyik előadása után meghívta a Pentagonba, hogy ott egy másik világból érkezett férfival találkozzék.

Dr. Stranges, miután elfogadta ezt a rendkívül szokatlan meghívást, elment a Pentagonba, ahol a biztonsági ellenőrzőpontoknál akadálytalanul áthaladva az a hölgy fogadta, aki meghívta ide, majd meleg mosollyal és barátságos kézfogással egy férfi üdvözölte, kinek nőiesen finom viszonylag kicsiny keze volt – kézfogása mégis határozott és erős – bőrszíne bronzszínű, mintha naptól barnult volna le, haja hullámos és barnás, szeme gesztenyebarna.

Dr. Stranges azonnal felismerte a férfit, ugyanis néhány héttel korábban neki egy UFO-szakértő és fényképész August C. Roberts négy férfiről mutatott képet, akiket a fényképész Howard Menger UFO-előadásán High Bridges-ben, New Jersey-ben látott.

A másik világból jött férfi rögtön, közvetlen módon beszélni kezdett :

„A nevem Valiant Thor, és a Vénuszról jöttem, csak hát tekintettel kellett lennem az amerikai hatóságokra, ezért a ruhámat földire kellett cserélnem.”

Ekkor felmutatta az űrruháját, mely egy darabból állott és a napfényben szikrázóan csillogott, majd továbbfolytatta :

„A katonaság az űrruhámat mindenféle vizsgálatnak vetette alá. Olyan hőmérsékletnek tették ki, amelyen már a vas is megolvad, mégis a ruhám hideg maradt, aztán a savak is olyan hatástalanok maradtak, mint ha csak vízzel locsolták volna, sőt, még a gyémántfúró sem tudta kilyukasztani a ruhámat.”

Utána Valiant Thor beszámolt Dr. Stranges-nek földi missziója egy részének a pontjairól :

1. A föld teremtményeinek segíteni, hogy visszataláljanak a Teremtőhöz.

2. Teljes leltárt csinálni a nukleáris fegyverekről, hogy azokat semlegesíteni és hatástalanítani lehessen, ha felhasználásuk újból azzal fenyegetne, hogy az emberi család bármely tagját megsemmisíthetik.

3. Egy Egyesült Világkormány felállítását ösztönözni – a hivatásos politikusok helyett istenfélő tanítók vezetése alatt, Isten Birodalmának elvei alapján.

Kész vagyok e célból különböző washingtoni vezető politikusokkal összejönni, sőt magával az Elnökkel is találkozni. Mégis a kormányzati szervek mind a tanácsaim, mind a felajánlott spirituális támogatásom iránt kevés érdeklődést tanúsítottak. Az Elnök pedig úgy véli, hogy javaslataim, melyek az emberiség megsegítésére vonatkoznak, az Egyesült Államok gazdaságát a káoszba taszítaná.

Az USA területén jelenleg 77 földönkívüli tevékenykedik. ( megj : valószínűleg ez az ő vénuszi csoportjára vonatkozik ) A feladatuk pedig ez :

1. Elvegyülni a földi emberek közé és hozzájuk hasonlóvá válni.

2. Gazdasági vállalkozásokban a földiekkel együtt dolgozni.

3. Mindazoknak segíteni, akik a világbéke érdekében dolgoznak, ha fenyegetésnek vagy veszélynek vannak kitéve.

4. Nekik tanácsot adni és védelmet biztosítani.

5. Mindazokat, akik beváltak a próbák során, a magasabb tudással megismertetni.

6. Az ezekből összegyűjtött földi kormányzati vezetőknek küldetésük célját nyilvánosságra hozni – de csak akkor, ha erre az idő megérett.

Népünk ( a vénusziak ) Jézus Krisztust az Univerzum uraként tiszteli, azonban nekünk ehhez nem kell biblia, mivel annak szellemével mindig zavartalan harmóniában élünk.”

Aztán Valiant Thor arra kérte Dr. Stranges-t, hogy ő (Val Thor ) ittlétéről informálja az embereket, és jelezze, hogy hamarosan más bizalmas kapcsolatok is létre jönnek, melyek még évtizedeken át folytatódni fognak.
Megjegyzés : Val Thor pontosan három évig, 1957. március 16. – 1960. március 16. között tartózkodott a Pentagonban.

Forrás: www.spiritufo.ditro.hu / Szerző: Spirituális UFO-kutató

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend