Egy új UFO-s dokumentumfilm szerint, egy titkos szervezet akadályozza, hogy megtudjuk az igazságot a földönkívüliekről

A legújabb, God Versus Aliens (Isten kontra idegenek) névre hallgató dokumentumfilm szerint, a földönkívüliekkel kapcsolatos igazság teljes megismerését, egy kormányon belüli titkos csoport, a Collins Elite akadályozza.

A fenti állítás egész pontosan Brian Allan UFO-kutatótól és egy állítólagos földönkívüli kapcsolattartótól, Tony Toppingstól származik.

Allan elmondja, hogy ezt a csoportot még az 1950-es években hozták létre a Wright Patterson légierő bázisán az Egyesült Államokban, azzal a céllal, hogy ellenőrizni tudják, milyen információk kerülhetnek a nyilvánosság elé.

Tony Toppings – aki elmondása szerint maga is kapcsolatba lépett az idegenekkel – úgy véli, az univerzum rendkívül népes, a hatalmon lévők viszont – köztük a Collins Elite – ezt eltitkolják az emberiség elől.

Nick Pope, a brit védelmi tárca UFO-kutató részlegének egykori vezetője szintén szerepel a dokumentumfilmben, és kijelentette, hogy több olyan személy is van az amerikai hadseregben, akik őszintén hisznek abban, hogy az idegenek démoni eredetűek. Úgy vélik épp ezért nem is ajánlatos alaposabban vizsgálni őket, mivel ezzel csak nagyobb hatalmat adunk nekik.

„A legtöbb ember ismeri a Majestic 12 vagy másnéven az MJ12 körüli UFO folklórt. Ez egy titkos szervezetet, amelyet állítólag Truman elnök hozott létre, s melynek az volt a feladata, hogy földönkívüliek körüli igazságot ellenőrizze. Az MJ12 számtalan sci-fi filmet és tévésorozatot inspirált, köztük olyanokat is, mint a legendás X-akták.” – mondja Mark Christopher Lee, a film producere és rendezője.

A Collins Elite-ről legelőször Nick Redfern brit ufológus tett említést, de a legtöbb ember még nem igazán hallott erről a titkos csoportról. Elképzelhetőnek tartják, hogy a Collins Elite-nek a Majestc 12-höz hasonlóan domináns szerepe van az UFO-információk cenzúrájában, tehát ők mondják meg mi kerülhet nyilvánosságra, és mi nem.

Mark Christopher Lee azt is elárulta, nem osztja az idegnek démoni eredetéről szóló hipotéziseket. Több éves kutatás alapján arra jutott, hogy

„Az UFO-jelenség mögött álló látogatók szerintem jóindulatúak és talán azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk. A legtöbb elmélettel szemben azt is gondolom, hogy ezek a lények nem feltétlenül más bolygókról, sokkal inkább más dimenziókból, vagy valóságokból származnak.”

A film interjúkat is tartalmaz, például a Harvard Egyetem professzorával, Avi Loeb-bel, aki a mesterséges intelligencia segítségével történő kapcsolatfelvételt és annak kockázatait tanulmányozza.

A God Versus Aliens jelenleg az Egyesült Államokban és Kanadában a Tubi, világszerte pedig az Ayozat streaming szolgáltatónál érhető el.

forrás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend