Egy fényes fehér gömb húzott el a Joe Bident szállító elnöki különgép mellett, amit le is videóztak

Egy azonosítatlan repülő tárgyat vettek videóra a Joe Bident és feleségét szállító elnöki különgép közelében.

2023. december 10-én az Air Force One és az azt kísérő két F-35-ös vadászgép épp leszálláshoz készültek, amikor egy fényes, fehér gömböt láttak elrepülni mellette.

Ezt követően több szemtanú is arról számolt be, hogy egy rendőrségi helikoptert látták az égen, mely megpróbálta megközelíteni a „betolakodót”.

A rejtélyes fehér objektumot 10:28-kor észlelték először a Los Angeles-i repülőtérre igyekvő elnöki gép mellett, majd néhány peccel később újra megjelent a kamerakép jobb felső sarkában.

A videó készítői 11:08-kor szúrták ki ismét a fehér gömböt, ezúttal viszont sikerült egy kicsit közelebbről is megörökíteniük az akkor már majdnem mozdulatlan tárgyat.

Az elnöki gép érkezését az LA Flights Youtube csatornája élőben közvetítette, így az is hallható a felvételen, amint az operatőr, Joshua Solozano és testvére közösen próbálják megfejteni a rejtélyt.

„Pont felettünk van…mozog, de ez nem egy csillag. Ez az óceán felől jön…és valami nagyon furcsa!” – mondta Joshua.

Testvére, Peter úgy vélte, hogy az általuk lefilmezett dolog egy UAP volt, vagyis egy azonosítatlan légi jelenség. (A kifejezés az utóbbi évek során vált ismertté, főként a hivatalos amerikai dokumentumokban használják.)

„Nem láttam, hogy megmozdult volna, pedig figyeltem pár percig. De csak lebegett tovább.” – nyilatkozta Chris Callari, egy helyi szemtanú, aki a környéken sétálva vette észre a tárgyat.

„Csak egy távoli fehér gömbnek tűnt, viszont a mozdulatlansága és a mellette köröző rendőrségi helikopter is felkeltette a figyelmemet.” – tette hozzá.

A kísérő vadászgépek reakciójának hiányából arra lehet következtetni, hogy a pilóták sem radarral, sem szabad szemmel nem észlelték a különös objektumot.

forrás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend