Egy chupacabra látható a Bolíviában készült drónfelvételen? A helyiek úgy vélik, igen

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Kriptozoológia, Rejtélyek

Dél-Amerikából már több évtizede érkeznek beszámolók a hírhedt mitikus lényről, a Chupacabráról, mely spanyolul annyit tesz, „kecskeszívó”.

Nevét annak köszönheti, hogy az áldozatául esett állatokból – melyek leggyakrabban kecskék – az utolsó csepp vért is kiszívja.

A napokban Bolíviából érkezett egy izgalmas videó, melyen a helybeliek szerint a rettegett teremtmény látható.

A felvételt Oruro város közelében, egy szántóföld felett elhaladó drón rögzítette. A készítők elsőre nem vehették észre a gyanús alakot, máskülönben talán jobban ráközelítettek volna az eszközzel.

A videón egy két lábon álló, görnyedt testtartású lény figyelhető meg. Az évek alatt összegyűlt beszámolókban, gyakran épp ilyen megjelenésűnek írják le a „kecskeszívót”.

Az üggyel a bolíviai hírműsorok is kiemelten foglalkoztak, a megszólított környékbeliek, pedig elmesélték, hogy gyakran bukkannak kecskéik és más háziállataik kiszipolyozott tetemére. Sokan már odáig mentek, hogy erős fényű lámpákat telepítettek házaik és kertjeik köré, hátha ezzel elriasztják a bizarr teremtményt, vagy legalább megörökíthetik azt „munka” közben.

A szkeptikusok viszont továbbra is csak legendaként tekintenek a Chupacabrára, és amíg megdönthetetlen bizonyíték nem születik, valószínű, hogy ez így is marad.

Bolívia Chupacabra

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend