Egy ausztrál farmer házaspár szerint földönkívüliek csonkítják a szarvasmarháikat

Egy ausztrál farmer házaspár azt állítja, hogy földönkívüliek csonkították meg a szarvasmarháikat, hátrahagyva vértelen tetemeiket.

Judy és Mick Cook arról számoltak be, hogy az elmúlt 18 év során számos döglött szarvasmarhát találtak , a queenslandi Eungella város melletti birtokukon. – írja a Daily Mail

A megtalált állatok tetemein megifgyelhető, hogy tőgyüket, nyelvüket illetve belső szerveiket sebészi pontossággal távolították el.

Nincs nyoma se vérnek, se küzdelemnek, ami arra utalhatna, hogy ragadozók áldozataivá váltak volna.

Judy szerint csak egy valami magyarázhatja a rejtélyes eseteket:

„Hogyan lehetséges mindez? Biztos vagyok benne, hogy van „valami” ami felemeli majd visszateszi az állatokat a földre, minden nyom nélkül.” – mondta a Courier Mail-nek.

„Az egyetlen magyarázatom erre az egészre, a földönkívüiek.”

Férjének, Micknek kezdetben még nem voltak gyanúsak az állati tetemek, hiszen – mint mondta – nem ritka, hogy a szárazság vagy a ragadozók miatt egy-egy tehén elpusztul. Ám 2019-ben, amikor Mick egy újabb tetemre bukkant a birtokon, jól láthatók voltak az állat „műtéti úton” eltávolított részei.

Mick Cook az egyik állat teteme mellett

„Visszamentünk az érintett helyszínekre, és azt találtuk, hogy a többi jószággal is hasonló módon végeztek.” – mondta a 7News Spotlightnak.

A férfi azt mondta, hogy vérnek nyoma sem volt, és úgy tűnt a vágás után maradt sebeket gondosan lezárták. Szerinte a vadálattok által megölt állatok esetében jellegzetes harapás- és tépés nyomokat lehet megfigyelni, továbbá húscafatokat, esetükben azonban ilyenről szó sem volt.

A házaspár azt is elmesélte, hogy a farm körül furcsa fényjelenségeket tapasztaltak.

„Felbukkan egy fény, aztán hirtelen felfelé majd lefelé mozog, illetve elhalványul majd újra fényesebb lesz” – mondja Judy.

Az UFO Research Queensland elnöke, Sheryl Gottschall szerint a házaspár nincs egyedül a bizarr jelenség tekintetében, hiszen farmerek már évtizedek óta számolnak be ehhez hasonló esetekről világszerte.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend