Edward Snowden: „Egy magasan fejlett civilizáció él velünk párhuzamosan a földön”

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Ősi idegenek

Edward Snowden egykori CIA alkalmazott azzal vált világszerte ismertté, hogy olyan titkos NSA dokumentumokat hozott nyilvánosságra, melyekből kiderült, hogy az amerikai titkosszolgálatok megfigyelik a polgári lakosság mobilhívásait, illetve internetes tevékenységét.

Újabban azzal a kijelentésével hívta fel magára a közvélemény figyelmét, miszerint egy magasan fejlett civilizáció él velünk párhuzamosan a földön. Úgy véli, az amerikai kormány információkkal is rendelkezik erről a humanoid fajról, a tudományos közösség azonban fenntartásokkal kezeli az egykori kém állításait. – írja a newsfrol.ru.

Snowden azt mondja, ezek a lények valójában nem is „idegenek”, sokkal inkább a bolygónk viszonyaihoz alkalmazkodó, több millió éve itt élő életformák.

A férfi szerint az „extremofileknek” nevezett entitásokról szóló dokumentumokat már az 1990-es években titkosították, így a nyilvánosság számára elérhetetlenek az ezzel kapcsolatos tudományos adatok és bizonyítékok.

Biológiai meghatározás szerint az extremofil élőlények olyan, szélsőséges fizikai vagy kémiai tulajdonságokkal bíró élőhelyekhez alkalmazkodtak, melyben az élőlények többsége azonnal elpusztulna.

Egyes extremofilek a Föld rendkívül zord helyein élnek, például az óceánok mélyén, vulkáni nyílásokban, jégképződményekben. Egyedülálló alkalmazkodásuk és védelmi mechanizmusuk azonban lehetővé teszi számukra, hogy ilyen szélsőséges körülmények között is létezzenek.

A Snowden által emlegetett humanoid faj esetében ez egy olyan civilizációt jelenthet, mely akár a tengerek mélyén vagy a föld alatt is berendezkedhetett.

Edward Snowden elmélet

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend