David Icke – Mi folyik Szíriában?

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Háttérhatalom

Sokak számára talán még nem világos, hogy mi folyik Szíriában. David Icke segít megérteni:

„Egy olyan földről fogunk beszélni, ahol 2013-ban még 22 millió ember élt. Egy olyan földről, ami alig valamivel nagyobb, mint Észak-Dakota. Természetesen Szíriáról beszélek.

És ezt az országot, ahol 22 millió embernél kevesebb él most, és ami alig nagyobb, mint Észak-Dakota, Amerika bombázza, Franciaország bombázza, Törökország bombázza, Izrael bombázza, kurdok támadják, az USA által támogatott, felfegyverzett és kiképzett lázadók bombázzák és támadják, az ISIS bombázza és támadja, ahol Irán katonailag jelen van, és amit most Oroszország is elkezdett bombázni.

A nem is olyan távoli háttérben ott van Kína. És persze ott van a pszichopata David Cameron, aki elszántan akarja bevonni a földi bombázásokba a brit légierőket is.

Ha bárkinek valaha megerősítésre volt szüksége abban, hogy egy elmegyógyintézetben élünk, akkor a szíriai események jelentik a megerősítést.

Gondolja-e bárki is igazán, hogy mindaz, ami történik, mindazok az országok, akik részt vesznek ebben, az a sok bombázás, az a rengeteg halál és pusztítás, szenvedés s a menekültválság azért történik, mert a Nyugat erkölcsi alapon érzi úgy, hogy Aszad elnök egy zsarnok, aki elnyomja a népét, és ezért az ellenzékét kell támogatni?

Tényleg elhiszi bárki is, az az elképzelés, hogy az USA-t és Nagy Britanniát egyáltalán érdekli az, hogy elnyomják az embereket, amikor a Brit Birodalom és az Amerikai Birodalom – mert azok, még ha nem is mondják ki így nyíltan – évszázadokon keresztül nyomtak el népeket a világ minden részén, saját gazdasági céljaik és a hatalmuk kiépítése érdekében.

A fenéket érdekli őket, hogy mi történik Szíriában – már ami az emberek elnyomását illeti, vagy bármit is amit állítanak. Olyan helyzet állt elő most, amiben az egész bolygón az emberiség egyik legnagyobb elnyomója, Szaúd-Arábia, ami jelenleg átlagban kétnaponta végez ki valakit, annak a koalíciónak a tagja, ami meg akarja szüntetni az elnyomást Szíriában!!!

Persze ott van az ISIS, amit szidunk és elítélünk a lefejezés borzalmai miatt, amit eszközként használnak a szenvedéshez, irányításhoz és rémuralomhoz. És mégis van egy Szaúd-Arábiánk, ami lefejezi az embereket. És fel sem vonja a szemöldökét ugyanaz az erkölcsös Nyugat. Kegyetlenül bombáznak civileket Jemenben, és még csak a szemöldökét sem vonja fel az erkölcsös Nyugat. Aki fegyverrel látja el őket, és megengedi nekik, hogy ezt tegyék.

Ezért hát rohadtul nyilvánvaló, hogy a „segítenünk kell Szíria népének” fedősztori egy rohadt nagy hazugság!!! Kimondhatatlanul hányingerem van attól a képmutatástól, amit az Obama-, Cameron-, Blair-, Bush-félék és mások, a Hollande-és a Sárközy-félék tanúsítanak. Háborús bűnösök, pszichopaták!!!

Akik arról hadoválnak, hogy miként kell kiállni a szabadság és igazság mellett, miközben szarrá bombázzák az országot, csonkítást és erőszakot hagyva maguk után.

Van egy „erkölcsös” Egyesült Államok, ami egy brit állampolgárt, Shaker Aamert 13 éve tart fogságban Guantánamói-öbölben vád alá helyezés vagy bírósági eljárás nélkül, egy ártatlan férfit, akit elszakítottak a családjától és a gyermekeitől, egy férfit, akitől megtagadták, hogy láthassa a gyermekei felnövését.

david icke

Egyik gyermeke nem is láthatta őt soha, mert azután született, hogy a férfit börtönbe zárták ezek a pszichopaták. Gyermekeitől tagadta meg a saját apjukat a gyermekkorukban egy olyan nemzet, vagy mondjuk úgy, hogy egy kormány, ami egy nemzetet képvisel, vagy még inkább a kormány mögött álló rejtett kéz vagy akármi, ami az emberekkel való borzalmas bánásmód felbujtója. Van egy olyan amerikai kormány, legyen annak bármilyen színe, ami ezt megteheti egy emberi lénnyel, és mégis erkölcsi fölényét hirdeti.

A szír válság a következő fázisába jutott. Ez pedig Oroszország belépése. Bombázóként. Újabb bombák kellenek, Cameronnak is még több bombával kell jönnie. Ez pedig egy rendkívül veszélyes helyzet, egy sokkal magasabb szinten. Mert ezen a földdarabon, amit Szíriának nevezünk, most már ott sorakozik fel Oroszország, Kínával a háttérben, de azért nem olyan messze a háttérben, ahogy már mondtam, illetve Irán, szemben az amerikaiak, britek, és franciák által vezetett Nyugattal, Izraellel – amit persze tabuként kezelnek – mögöttük.

Nyilvánvalóan Putyin elnök azért ment oda, hogy védje Aszad kormányát, de nem csak azért, hanem azért is, hogy védje az orosz katonai és haditengerészeti érdekeket Szíriában a növekvő zűrzavartól és az átvételtől. És amikor az első csapásokat nem pont az ISIS ellen mérték, hanem az Aszad kormány ellenfeleire, akkor annak van értelme, mert Oroszország jól tudja, – és egyre inkább elfogadottabb lesz –  a kiinduló okot, ami ezt az egész katasztrófát kiváltotta, az USA által kiképzett, felfegyverzett és finanszírozott „lázadók” jelentik, akik közül sokakat Líbiából hoztak át, ahol ugyanezt tették.

Amit most látunk, az valójában egy éppen kialakuló távháború azon a földön, egyik oldalon egyértelműen Oroszország, Kína és Irán támogatásával, azzal, hogy az amerikaiak által támogatott lázadókat támogatják… Tetszik ahogy „mérsékelt”-nek hívják őket, pedig nincs semmi mérsékletesség abban, amit bármelyikük tesz Szíriában. Ez pedig folytatódhat bárhogy, de később fogok valamiről beszélni, amit már nagyon régen megjósoltak, és amit a mostani események teljes mértékben tükröznek.”

forrás: sevaster1

David Icke

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend