Blue Beam Projekt – A megtévesztés magasiskolája

A Blue Beam Projekt egy hologram kivetítési technológiát jelent, amit a NASA egyre gyakrabban fog használni a közeljövőben. A feltételezések szerint az űrből és földi állomásokról kivetített – illetve a légkörről visszaverődő – háromdimenziós ábrákat hatalmas, vallásos jelenések, illetve földönkívüli járművek formájában mutatják majd meg az emberiségnek.

Ezt az hipotézist a Québecben élő újságíró, Serge Monast hozta be a köztudatba, miután nyomozásba kezdett. A feltételezések szerint a háttérben természetesen az Új Világrend áll, akik a chemtrailben és a HAARP-ban is vastagon benne vannak. A NASA-t ugyanis a kormányzat finanszírozza, így nem függetlenek, nem is árulhatnak el mindent céljaikról az állampolgároknak.

Evvel kapcsolatban szigorú titoktartási törvényeket is létrehoztak. Ha volnának olyan embertömegek, akik nem hajlandók behódolni az Új Világrend tevékenységeinek, akkor majd egy látványos, jól kivitelezett Blue Beam-hologrammal meg lehet őket félemlíteni.

Képzeljük el egy pillanatra, hogyha az égre vetítenék Jézus Krisztust, vagy más vallási alakokat, akkor hány hívő borulna térdre, mert azt hinnék, hogy tényleg megérkezett a megváltójuk vagy az istenük?

A tömegek ezáltal könnyen becsaphatóvá, illetve manipulálhatóvá válnának! De ugyanígy megtéveszthetők azok is, akik ugyan nem feltétlenül vallásosak, viszont epekedve várják egy szebb korszak elérkezését, hiszen nagyon elegük van abból, ami jelenleg a bolygónkon zajlik. A háttérhatalmi technológia ez esetben egy régóta várt UFO-flotta „megjelenésével” operálhatna.

A megtévesztéssel kapcsolatos lehetőségek száma végtelennek tűnik. És hogy nem áll olyan messze a valóságtól ezeknek a „káprázatoknak” a megjelenítése, arra ékes példa Japán, ahol jó pár koncertet már nem is együttesek tartanak, hanem hologramok. A látvány magáért beszél, és a közönség imádja. A nagyvárosokban jó pár szökőkútnál és vízesésnél már élethű Loch-Nessi szörnyet vetítenek a víz fölé, mintha az óriási monstrum abban csobbanna egy nagyot. Az oroszok is hasonló technológiába kezdtek, ugyanis jó pár furcsa légköri anomáliát figyeltek meg az utóbbi évek folyamán, amit amatőröknek sikerült is levideózniuk.

Nem kérdés tehát, hogy az ilyen gigantikus, élethű hologrammokkal azt is el tudják hitetni az emberekkel, hogy egy dimenziókapu nyílt meg, amin beözönlenek a földönkívüliek, ha nem hódolnak be.

Amerikában is számos bámulatos kiállítás létezik, ahol már hologramokat használnak és ráadásul az égboltjukon is egyre több rendellenes jelenség jelenik meg, amit eddig soha nem lehetett megfigyelni.

Ehhez már csak egy kis lépés, hogy a hologramhoz hangot is adjanak, amin például a visszatérő Messiás felszólítja az emberiséget, hogy szolgálják őt és a Háttérhatalmat — ami addigra az emberiségnek már nyilvános hatalom lesz ugyebár.

Ezért hát nem csak az időjárást tudják majd manipulálni az égen a háttérhatalmi erők, hanem egy komplett színjátékot is ki tudnak vetíteni. Sokak félelme szerint így az emberek kénytelenek lesznek majd elfogadni, és az Új Világrend hatalmát, ahogy kényszerűségből elfogadták a múltban a kommunizmust és a nácik ideológiáját is — csak ez majd az egész világra fog kiterjedni.

Blue Beam Projekt hologram

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend