Az USA kormánya évek óta titkolózik a földönkívüliekről – állítja Nevada egykori szenátora

Fontos információkat titkol évek óta a földönkívüliekről az Egyesült Államok kormánya – állítja Harry Reid, Nevada egykori szenátora. A 2017-ben nyugdíjba vonult politikus, James Fox legújabb UFO-történelmi témájú filmjében beszél erről, de korábban is többször hangot adott ebbéli meggyőződésének.

„A szövetségi kormány rendkívül káros tevékenységet folytat azzal, ahogy hosszú évek óta elfedi az ügyet, illetve akadályozza a földönkívüliekkel kapcsolatos kutatásokat” – állapította meg Reid.

Augusztusi Twitter-bejegyzésében hangsúlyozta, sokkal komolyabban és tudományosabban kellene hozzáállni a témához, nem pedig mindenféle „kicsi zöld emberkékről” szóló mesékkel kábítani a közvéleményt.

„Nem kell egyetértenünk abban, miért léteznek ezek. De nem kéne valamennyi pénzt fordítani ennek a rejtélyes jelenségnek a tanulmányozására? A válasz, az hogy „dehogynem!”

Reid úgy véli, a földönkívüliekkel kapcsolatban a végső bizonyíték még várat magára. Példaként felidéz egy 1967-ben történt esetet, amikor egy UFO jelent meg egy amerikai rakétabázis felett, s erre az időre a bázis tíz rakétája működésképtelenné vált.

„Ha az USA elnöke parancsba adta volna a rakéták indítását, képtelenek lettek volna teljesíteni”

– mondta Reid, aki a washingtoni kormányzat egyik UFO-kkal kapcsolatos projektjén is dolgozott aktív éveiben.

Lee Speigel, a film koproducere szerint hét éven keresztül dolgoztak James Fox-szal ezen a filmen:

Mindegy, hogy valaki hisz-e a földönkívüliek létezésében vagy sem, nagyon fontos, hogy bemutassuk azokat az információkat, melyek befolyásolhatják a világ minden országának nemzetbiztonságát, és bolygónk lakóinak életét.”

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend