Az UFO-esetekkel kapcsolatos kongresszusi meghallgatások „nevetségesek” – mondja a Star Trek legendás színésze, William Shatner

A Star Trek című sci-fi sorozat Kirk kapitányát megformáló, William Shatner „nevetségesnek” nevezte UFO-esetek feltárását célzó legutóbbi kongresszusi meghallgatásokat, azzal érvelve, hogy ha az idegenek valóban elérték volna a Földet, azt nem tudták volna ennyi évtizeden át eltitkolni. – írja a Daily Mail.

A 92 éves Shatner, aki 2021-ben a Blue Origin űripari cég New Shepard nevű űrhajóján utazott, azokra a múlt heti kongresszusi meghallgatásokra reagált, melyben három katonai személy azt állította, hogy tudomásuk van olyan titkos kormányzati programokról, melyek „nem emberi technológiákkal” kapcsolatosak.

William Shatner

Egyikük, David Grusch azt állította, hogy bizonyítékai vannak egy titkos programról, melyben szerencsétlenül járt idegen űrhajók roncsait gyűjtötték be a földönkívüli technológia visszafejtésének céljából. Grusch továbbá azt is elmondta, hiteles hírszerzési tisztviselőktől úgy értesült, hogy az amerikai kormány olyan lezuhant űrhajókra bukkant, melyek utasai „nem emberi” élőlények voltak.

„Ez egyszerűen nevetséges.” – mondta Shatner szerdán a NewsNations műsorvezetőjének, Meredith Vieirának. – „Úgy érted, a földönkívüli lények 10 000 fényévet utaznak a fejlett űrhajóikkal, aztán meg évtizedeken át bújkáljanak a Földön? Ennek semmi értelme!”

„Ha ilyesmi történt volna, azt nem tudták volna ennyi ideig eltussolni, és végleg bebizonyosodott volna, hogy valóban van intelligens élet rajtunk kívül is.”

Shatner egyébként jelenleg a legidősebb ember, aki valaha az űrben járt. Visszatérése során, nem győzte méltatni az elé táruló látványt:

„A Földanya bámulatos odafentről, ezt mindenkinek látnia kéne. Meg kell védenünk ezt a csodálatos bolygót!”

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend