Az illuminati szolgálatában lévő gonosz erők mindig megtalálják a könnyen irányítható, sebezhető embertömeget. Mindenki azt gondolja önmagáról, hogy nem tartozik azok közé, őt nem lehet irányítani. Nem? Javaslom mindenkinek, hogy nézzen önmagába.

Mi irányítjuk az életünket, vagy az élet irányít bennünket? Ha a gondolatviteled irányítható, a sötét erők megkeresik az utat ahhoz, hogy befolyásolhatóvá válj, csak meg kell találniuk a rést az energiameződben. Ez ellen úgy tudsz leghatékonyabban védekezni, ha felismered, megtalálod azokat a programokat, amelyekkel irányítanak.

Nemcsak az illuminati képes arra, hogy irányítson téged, hanem ezt megtehetik egyes személyek, vagy embercsoportok is. Az érzelmeiden keresztül is hatást tudnak gyakorolni rád. Ha nem tudsz parancsolni önmagadnak, és kibillensz lelki egyensúlyodból, máris irányítható leszel. Az aurameződben ezek az érzelmi változások azonnal megjelennek és láthatóvá válnak. Az indulat, harag színe piros, az irigység színe zöld, a félelemé pedig sárga.

illuminati

Vannak olyan emberek, akik képesek ezt látni, az ő szemükben te egy nyitott könyv vagy. Ha ezeket az érzelmeket nem vizsgálja meg, változtatja át a te saját, egységes energiameződ, akkor ezek az érzelmek kirobbannak belőled. Nem tudsz önmagadnak parancsolni, és az érzelmek irányítják minden lépésedet. Ilyenkor gyakran hivatkozol arra: elvesztettem a fejemet.

Mivel irányít minket az illuminati?

Nagyon sokféle dolog, eszköz felhasználásával tudják irányítani az életünket. Ilyen az alkohol, a zene,  a divat, a kábítószer, a hitvallás, az élelmiszer, az autó stb. Mindent meg akarsz szerezni, de lehetőségeid korlátozottak. Egyensúlyt kell teremtened vágyaid és lehetőségeid között. Mihelyt ez az egyensúlyi állapot beáll, azonnal érkezik egy új impulzus, új késztetés arra, hogy kibillenj, és olyan valami után kezdj el vágyakozni, amit nem engedhetsz meg magadnak. Ezért kell állandóan odafigyelned önmagadra, mert a benned keltett vágyak egy része hamis, manipulációval hozzák létre azokat, hogy irányítani tudjanak.

Kihasználják azt, hogy te magad is keresed a megismerés formáit, ugyanis azért vagy ebben a fizikai formában, hogy átéld, és tapasztalatot szerezz a fizikai létezésről. Ha valaki eljut odáig, hogy a gondolatvitele önállóvá válik, el tudja zárni azokat a bejáratokat, amelyeken át a külső impulzusok a gondolkodásába bejutnak, akkor többé nem irányítható.

Azonban állandóan résen kell lenni, mert a bezárt kapukon mindig dörömböl valaki, és ha nem vagy elég erős, valamelyik kinyílik. Ilyen például az, ha meglátsz valamit, amire ugyan nincs szükséged, de kell neked. Ekkor már ismét irányított vagy!

illuminati

A gondolatviteled befolyásolása csakráidon keresztül történik különböző színek és szimbólumok felhasználásával. Csakráid ezeknek hatására megnyílnak, mintegy szivacsként szívják magukba a sugárzott információt, energiát, amely fokozatosan töltődik benned. Végül eléri azt a kritikus mennyiséget, amely már képes arra, hogy téged irányítson.

A fizikai létformában ez az energia a legerősebb alkotó erő, ami létezik. A létfenntartás mellett a másik alapösztön. Ha ez az energia ki van használva, a teremtés folyamata végtelen. A gonosz erők ezt nagyon jól tudják, ezért olyan technikákat, módszereket alkalmaznak, amelyekkel ezt a végtelen teremtő erőt korlátozzák.

Az illuminati egyik legfontosabb fegyvere: a zeneipar

A zene óriási illuminati fegyver! A vibráció automatikusan megnyitja a csakra pontokat, ezeken keresztül az ütem, a frekvencia feltölti magát olyan szintre, amely türelmetlenséget, izgalmat, idegességet okoz. Ennek megkönnyítésére manapság már enyhébb drogokat is alkalmaznak. Ilyenkor az ember énje tudatosan ki van nyitva, könnyen sebezhető mindazok számára, akik ezt a lehetőséget ismerik, és ki akarják használni.

illuminati

A zene manipuláló hatása elsősorban a fiatal korosztályok ellen van használva, ebben a korban a legsebezhetőbb az elme. Ebben az életkorban dől el, milyen útra tudják az egyént terelni a sötét erők. Azonban ez nem végleges, nem egész életre szóló állapot. Kétségkívül meghatározó, de a későbbi életkorokban, a tudatossági szint emelésével ebből az irányból ki lehet lépni.

Kapcsolódó bejegyzés: Az Illuminati és a tömegmanipuláció 1.rész

Felhasznált irodalom: Grüll Antal: Atlan (Az emberiség eredete)

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend