Az igaz lelki tanító 6 kiemelkedő tulajdonsága

A spirituális mesterek felvilágosult emberek, akiknek sikerült megszabadulniuk minden világi és materialista vágytól. „Guruk”, akik képesek keresztülvezetni minket a nehézségeken- bölcsességük és tudásuk révén.

A remény bástyái életed szomorú, sötét szakaszában, jobbá tehetnek és megmutatják a számodra helyes utat. Ne feltételezd azt, hogy idős és törékeny emberek, ugyanis a lélek gazdagsága bármelyik életkorban elérhető, higgy az erejükben!

Ezt a 6 vonást keresd, hogy rálelj az igaz lelki tanítómesteredre:

1.  Kötöttségektől mentesek

Az igaz lelki tanítómester tisztában van az átmeneti és pillanatnyi földi kapcsolatok igazságával, melyek csak megbéklyóznak és téveszmékbe sodornak minket. Ő csak a szívének és lelkének jobbá tételére összpontosít.

2.  Mély kapcsolatot ápolnak a természettel

Nagyon tisztelik a természetet és környezetüket, tisztában vannak annak nélkülözhetetlenségével. A teremtés részei, így együtt éreznek vele. Értékelik a természet gyönyörűségét és harmóniáját.

spirituális tanító

3. Soha nem ítélkeznek

Úgy vélik, hogy hiba másokat kritizálni, anélkül, hogy ismernéd a történetüket. Hisznek az emberekben, hogy képesek a változásra, képesek jobbá válni. Soha nem fognak elítélni.

4. A tanítás természetes számukra

Annyira intellektuális és spirituálisan mély személyek, hogy automatikusan csodálatos tanárok is egyben. Leegyszerűsítik az élet bonyolult fogalmait, hogy te is megérthesd azokat, mindenféle erőfeszítés nélkül. Sőt, ha ez még nem lenne elég, mély benyomást gyakorolnak rád a szavaikkal.

5. Nagyon érzékenyek, de nem befolyásolhatóak

Tudják, hogy szükséges az empátia, a mások iránti érzések, de nem hagyják, hogy érzéseik irányítsák a cselekedeteiket. Az csak bonyodalmat okoz mindenkinek.

6. Mindenek felett a feltétel nélküli szeretetet hirdetik

A lelki tanítómesterek kiválóan elsajátították annak művészetét, hogyan kell minden egyes élőlényt szeretni ezen a bolygón. Minden egyes ember egyenrangú a szemükben, akik megérdemlik egyenlő mértékben a szeretet és a tiszteletet. Ellentétben velünk, átlagos emberekkel, félreteszik a gyűlöletet és haragot, túlmutatnak az ilyen kicsinyes viselkedésen. Inkább a szeretet igéjét közvetítik, folyamatosan közöttünk járva.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend